Plötsligt händer det. Läkaren ringde i morse...

Plötsligt händer det. Läkaren ringde i morse och bekräftade att jag behövde pencillin. Jag åkte ju upp till VC i fre och träffade samma läkare igen och sa att jag tror att jag har UVI. Jag berätta om alla samtal och besök som jag varit på och uteslutit rubb och stubb. Så jag sa, nu har jag urinprov igen, skicka det på odling! Han sa, visst det kan jag ju göra. Han visste inte vad han kunde göra för mig annars. Han frågade om han behövde ringa mig om det inte var något (som att han trodde att han inte behövde ringa). Jag sa att det behövde han inte.
 
Men tidigt imorse ringde han som sagt. Det vaaar visst UVI säger han. Fan alltså. Att man ska behöva kämpa i två veckor för att komma upp till vc och säga att jag har UVI till att åka runt som en tok, desperat tillslut. Säga åt läkaren vad han ska göra, för att få det bekräftat sen. Herrejösses. Sen kan man ju ifrågasätta varför han inte skickade iväg första provet på odling. Men jag orkar inte ens tänka på skiten. Huvudsaken är att jag har det bekräftat att det var som jag trodde.
 
Jag har gått med UVI i två veckor, så att jag gråter, har jobbigt att gå och sån jävulsk värk som kommer och går. Men idag, idag ska jag börja kuren som ska ta bort skiten. Fy fan va skönt, den här måndagen har gett mig massa energi!

Mina fina kommentarer
Postat av: Jannice

Vad skönt att äntligen få något som tar bort det onda! Hoppas du är pigg snart igen :)

Svar: Tack! jag hoppas det fungerar, har tyvärr ont än :(
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: