Descendants..

Wonderland event bjöd in familjen till en härlig förmiddag i söndags. Vi tog oss in till Rigoletto för att gå på galapremiären av den nya Disney filmen Descendants. En super spännande film som ska passa stora som små. Hade på känn att bägge barnen skulle älska filmen då dom gillar Lab rats och Jessie som går på Disneys kanaler. Gissa om filmen gick hem, även för mig faktiskt =)
 
Vi bjöds på en massa gott från bland annat Jarcatering, Risifrutti, SmakisGoody Good Stuff, Starbucks & Ballerina. Barnen fick även med sig en goodiebag med fina saker från Descendants. Nyckelringen sitter på ryggsäcken och anteckningsblocket har det skrivits febrilt i sen i söndags.
 
Filmen kommer att gå på Disney channel och har premiär fredagen den 9 okt kl 17,15. Ungarna har redan tjatat ihjäl sig om att dem vill se den igen. Så vi har redan bokat in en kväll framför tv:n, hah. Den 9e oktober ska vi duka upp med fredagsmys och sitta bänkade! 
 


"I kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till Odjuret och Belle, redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal, Evie, Carlos och Jay, som bor på De förlorades ö. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskola med de andra barnen. Kommer de att följa i sina skurkaktiga föräldrars fotsteg, eller kommer de att välja den goda sidan och rädda riket?"

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: