Bratz dockorna är tillbaka..

 
 
 
 

I lördags så var familjen på pressvisning hos Lekmer i Barkaby. Dock så hade jag glömt min medicin hemma, så mannen och Theo åkte hem och hämtade det medans jag och Freja satt kvar och lyssnade då Johan berättade om dem nylanserande Bratz.

När
Bratz kom förra gången 2001 var dem väldigt populära men fick mycket kritik för att dem bland annat var så kraftigt sminkade. Företaget tog till sig kritiken och när den nya serien släpptes i lördags så märktes det en ordentlig nertoning. Även vissa andra förändringar har gjort så som håret till exempel, som är i högre kvalité.

Målgruppen för dockorna är mellan 6-10 år Självfallet så kan det även gå ner och upp. Freja är ju bara fyra år, men hon tyckte att det var roligt att pilla med alla tillbehör. Även om jag själv anar att dem små detaljerna så som örhängen och mobil kan försvinna ganska så fort. Just för att hon inte är så gammal.

Det lanseras även en bratz app, där man kan ta bilder, spela spel och anta dagliga designutmaningar m.m. Det finns oändligt med tillbehör, bland annat kan man designa dockans egna kläder (med vattenfärg) och så finns det radiostyrd bil - som Theo direkt vart intresserad av. Jag är inte förvånad =)
 

Mina fina kommentarer
Postat av: Matpärlan

Nu var dockorna riktigt söta! Min lilla tjej kommer nog bli stormförtjust i dem!!!

Kram, Carina

Svar: Det vart en klar förbättring, det måste jag ju säga. Jag själv är kanske inte super förtjust i dem. Men lilltjejen älskar den, så det är väl huvudsaken =)
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: