Högriskperson..

Igår låg jag helt och hållet däckad hela dagen. Jag mådde redan sådär efter att ha tagit medicinen i måndags. Kände mig verkligen skruttig. Jag mår ju inte alls hundra idag heller. Har påverkats mer än vad jag brukar att göra. Lite märkligt. Magen känns inte heller bättre, vilket förvånad mig. Men det kan vara att jag fick skjuta på medicinen, så att det tar lite längre tid denna gång. Får se..
 
Väntar samtal vid 10 för att höra om vaccination med. Tror nämligen att jag tillhör gruppen "högriskpersoner" och ska ha influensavaccinet. Jag fick det förra året, så jag gissar på att det borde gälla i år igen. Men vill dubbelkolla iaf, så att det går ihop med medicinen etc. Det är väl planerna för idag..
2 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun, autoimmun, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, fibromyalgi, remicade
#1 - - Cissi:

Du borde ju verkligen räknas som högrisk person.. Hoppas du snart mår bättre

Svar: japp fick domen att jag var det. dom släppte vaccinet idag men glömde ju bort det. så jag får se om jag hinner med det i morgon. alt nu senare i eftermiddag..
Nina

#2 - - Alvis:

Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

Svar: tack snälla!
Nina