SJ lanserar godare och nyttigare mat..

Idag släpper SJ sin nya, godare och nyttigare mat ombord på sina tåg. Det kommer att släppas i bistron och det kommer även att finnas en ny buffé i loungerna. Sj har inrikiktat sig på att satsa på svenska råvaror och kravmärkt. Maten kommer även att vara säsongsanpassade.

Den stora satsning  att byta ut maten beror såklart på kundernas ökande medvetenhet och efterfrågan efter ett bättre, nyttigare sortiment.  Utbudet kommer att byggas på små rätter. Dvs det går att välja på måltider utefter behov. Allt från att kombinera små rätter till en större måltid eller med snacks som mellanmål i mellan destinationer.

Även en satsning har gjorts på barnen, de får sin egna lilla meny. Just nu finns det två maträtter. Pannkaka med sylt och pasta med kycklingspättoch grönsaker. Även sortimentet på godis och snacks kommer att ändras på tågen. Ut med gott och blandat och in med svenska, ekologiska märken tex Kungmarkatta och Ekorrens ekologiska.

Har fått smaka på en hel del av menyn och vart så positivt överraskad. Förpackningarna som dom lagt mkt energi på för att förmedla rätt känsla, gör det dom ska, dvs ger en lyxigare intryck. Produkterna känns igenomtänkta och det smakade så gott. Riktigt gott!
En kommentar publicerat i Event
Taggar: ekologiskt, ekorrens ekologiska, kravmärkt, kungmarkatta, sj, sj nya matlansering
#1 - - Dixi Wonderland:

Såg väldigt gott ut måste jag säga :)

Svar: Det var super god mat! Över förväntan!
Nina