Nya Andys i Bromma

I förra veckan besökte vi Andys nya lekland i Bromma. En 5500 kvadratmeter stor lokal. Härligt fräsch och med en massa skoj för barnen. Älskar dem små butikerna där barnen kan bla. klä ut sig till en veterinär och leka med djuren. Kanske jobba på en pizzeria eller varför inte i en mataffär. Jätte roligt tyckte ungarna. Vi hittade även en pysselhörna. Fanns stort pussel etc. Sen såklart en stor lekplats där barnen kunde springa sig svettiga.
 
Hela leklandet har dem uppdaterat med ett band som man checkar in på Andys, man betalar med det på cafét och sen när man har lekt klart så betalar man på vägen ut. Även skåpen går på samma band. Ganska så smidigt och modernt. Ja det låter så iaf, förutom att det var ett väldans köande. Vi var väl där i fyra timmar iaf. Vi hade kunnat vara där längre om inte den hungriga magen tog över och mina trötta ben.

Det finns en del negativt med det hela med. Tex så vart det som sagt en massa massa köande. Faktiskt mer än vanligt. Visst det var mycket folk där i förra veckan, men inte mer än en vanlig helg. Massa mat hade tagit slut, fast att vi åt kl 11, drickan va slut. Det fanns bara två kassor, men bara en var öppen. Cafét var ganska så litet och trångt om man jämför med hur mycket folk som man kan stoppa in på hela Andys. Det var mer lr mindre kaos med andra ord. Vattenkranen befann sig även inne på cafét, så det var omständigt om barnen ville dricka ett glas vatten. Det var ju så mkt folk, så man kom knappt in. Köpa dricka var inte möjligt, då det var sån kö.
 
Det var säkert fyra toaletter som var avstängda, inte super lätt med kissnödiga barn. Pysselhörnan var ju fin, men det var mkt som redan var slut, fastän dom hade haft öppet i två dagar. Deras medlemssystem fungerade inte.
 
Var nån rutschkana som barnen åkte, vid separata tillfällen och bägge barnen gjorde illa sig. Det var ryggen/rumpan som dom gjorde illa. Både kom gråtandes.Så jag vet faktiskt inte omdet var något i just den kanan som dom gjorde illla sig på. Så har vi ringarna som dom såg fram emot att åka med. Kom äntligen dit och dom kämpa upp för backen för att åka ner. Men när dom väl skulle åka så fungerade inte banan, så dom kom ju ingenstans. Fick knata upp och dra dom ner för backen för att dom ens skulle åka lite. Ont i mina fötter.
 
Ja det finns väl en del som Andys skulle kunna ordna. Men vi kommer att åka tillbaka. Det ligger bäst till där vi bor. Dock så ska jag ladda med dricka och något snack i ryggan. Även om man inte ska ta med sig mat in, så måste man ju iaf se till att barnen får något vettigt i magen och definitivt få något att dricka. Barnen var ändå nöjda, vart en tur in på city gross där bredvid för att handla ett ordentligt mellanmål till dom samt dricka. Dom har redan frågat om när vi ska åka dit nästa gång..
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: andys lekland, andys lekland bromma, barn, bromma, höstlov, lekland