Black Friday, var noggrann...

Jga vet inte om jag någonsin fått så mkt mail som dom här senaste dagarna. Det är ju helt sjukt vad alla snackar om Black Friday. Det har ju blivit så hysteriskt med, hela helgen, flera dar i förväg. Det skulle ju bara vara en dag. Sen har vissa företag höjt priserna på vissa varor. Så man får ju verkligen vara noggrann med att jämföra priser här och var. Vi kollade tex på en ny tv, men nu inför denna dag så hade dom höjt just den. Vet att vissa företag gör så här. Det är fult.
 
Jag tänkte även köpa lite schampo och så idag. Men kampanjen gällde inte på varor som redan var i en kampanj. Så jag kikade igår, vad dom skulle kosta etc. Idag var hela det märket på kampanj, men nån enstaka % sänkning, medans med rabattkoden "black friday" så fick man 25-30% Galet fult alltså..
 
Nej jag och Freja ska åka och shoppa lite idag. Dels för att det är lite som saknas inför kalasen i helgen och dels för att min mamma ville shoppa lite nya grejjer. Att det vart idag, var bara en slump. Så löning och black friday, vi lär ju inte vara själva i shoppinglandskapet..
#1 - - Cissi:

Vad fult att göra så!

Svar: märkte att det var många som gjorde så tyvärr... :(
Nina