Zoo på baksidan...

Lillskruttan här hemma är krasslig. Hon fick fick feber igår kväll. Hon är inte förkyld eller något. Så jag vet inte riktigt vad det är faktiskt. Dagens planer vart inställda. Freja fick ligga i soffan och vila och kolla på film. Hon somnade runt lunch och sov nästan två timmar. När hon vaknade mötte vi bror med familj för att gå en kort stund till baksidan av vårat hus. Maximum var på plats och en hel del djur. I år så fanns det ju tom elefanter. Frejas alvedon kickade in och den sjuka skruttisen som låg i vagnen byttes ut mot en pigg dam. Vi gick hem ganska så snabbt och sen har hon fått sitta i soffan och lekt. Tagit det lugnt. Själv så somnade jag bredvid henne.
 
Nu på kvällen så vart hon super hängig igen. Ville inte äta, men vi fick iaf i en henne en glass. I med en till alvedon då febern knatade upp närmre 40 sträcket. Alvedonen hjälpte inte alls denna gång, så två tim senare så fick vi ge henne en ipren med. Inga kläder på och en iskall handduk på skallen. Nu verkar tempen gå neråt iaf. Men hon är så galet varm. Vi har öppet överallt, så här sitter jag och fryser. Men förhoppningsvis så får det ner hennes temp ännu mera..
 
I morgon har vi en massa kalas och om det inte sker något under i natt, så måste vi ställa in det på förmiddagen. Vilket i sin tur kommer att krossa Freja. stackarn, Hon har frågat mig varje dag denna vecka om det är "kalas idag". Å nu är hon dålig. Vi får hitta på någe super mysigt i soffan hon och jag.
 
Nu ska jag fortsätta att slita håret framför hockeyn här..