Smarrigt, lätt som en plätt!

Jag älskar enkla recept, speciellt till vardagen.Det ska gå snabbt och självfallet smaka gott. Jag älskar ju kassler och det skulle kunna användas till så mkt. Men just den här kvällen gjorde jag den till en pastarätt. Lätt som en plätt säger jag bara. Den totala tiden vart nog en kvart. Det är ju perfekt för en vardag och öven för en lunch. Enjoy!
 
Ingredienser:
Kassler
Pasta
Philadelphiaost 200 g
Sojabönor, frysta
Majs, frysta
Riven valfri ost
 
Kokade upp pastan enligt anvisningar. Kokade även upp sojabönorna och majsen då dem var frusna. Sojabönorna innehåller mycket protein, gillar man inte det så byt ut det mot ärtor tex. Även dem frusna majsen är inte sockrade, därför jag väler dem frusna.
 
Kasslern skar jag upp och la i en kastrull, sen i med philadelphiaosten. På med dem kokta majsen, sojabönorna och pastan. Då det var varmt, så blandade jag bara runt. Behövdes inte ens värmas upp. Dock är det kallt, så är det ju bara att sätta på plattan. Om man vill ha det ännu såsigare, så häll på lite matlagningsgrädde alt grädde och värm upp det. Smaka av och salta (om det behövs, för kasslern är ju ganska så salt) plus peppra. På med riven ost vid servering.