Månadsdos..

Vart en sväng till Xinh Xinh salong i dag, för min månadsdos av manikyr. Nu känner man sig som en prima ballerina igen =) Funderade på att ta en färg idag. Men efter att ha stirrat på 100 lack så hade jag sån beslutsångest, att jag gick tillbaka till det säkra kortet, fransk manikyr. Snyygt och fräscht, passar till allt!
2 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: fransk manikyr, glasfiber, manikyr, naglar, xinh xinh salong
#1 - - Diana (La Madre):

Åh vill så gärna också ha, det är så snyggt, verkligen så fint. Men vågar inte för det ändå alltid kommer förstöra nageln på nått sätt, men åå så avis jag blir på alla som har. Snygga naglar verkligen. Och ringen också, den där ringen som du inte riktigt kom ihåg vart den var ifrån va? haha.

Svar: Hahha kommer du ihåg det. Sjukt. Har faktiskt inte kollat upp det än. Måste göra det nu medans jag kommer ihåg det. Använder den så ofta =)
Jag har haft mina naglar i 14 år. Asså gått hos samma salong. Mina naglar är inge fel på alls i sig. Det är bara det att jag har problem med näringsupptaget som gör så att mina naglar/hår etc blir väldigt skört och dåligt. Men just det här dem sätter på är glasfiber och jag är så nöjd.
Nina

#2 - - Diana (La Madre):

Är det sant? En tjej sa att formen kommer alltid att slipas lite och det gör att nagelns struktur kan bli lite frasig och platt. Men det kanske var hon som inte kunde göra dom istället?

haha ja jag kom ihåg, tyckte nämligen att den var så fin. Ringen.

Svar: Hittade den: http://www.k-z.dk/story-saturn-ring-silver-gold-plated-ring-5905025-5 =)
Nej jag märker ingen som helst skillnad på mina naglar nu som förut. När en går av helt så sätter dem dit en tipp. annars så är det mina egna naglar som dem förstärker med glasfiber. Håller sjukt bra. fyller på en gång i månaden och jag har jobbat inom livsmedel, suttit i kassa, jobbar i affär, har barnen - hade dem då dem va nyfödda med. men sen har ja dem ju inte tre cm långa heller. utan en snygg och behaglig längd. jätte nöjd som sagt.. :D
Nina