Invigning Bamses Värld!


I fredags så besökte vi kolmården. Just den 1 maj så invigdes Bamses nya värld. Och vilken värld det är! Regnet öste ner på oss, men barnen var så galet glada. Vi hann med att träffa Bamse och Lille skutt. Vi åkte godiståget, snurra i honungsburkarna, åkte skalmans bilar och Bamses Båt.

Teatern vart tyvärr inställd, men barnen hade inte tid för det ändå (vid just det tillfället), så det gjorde absolut ingenting. Vi får hoppas att vi prickar in vädret nästa gång. För det öste verkligen. Jag spelade lite spel medans barnen åkte godiståget. I sommar så finns det en vattenpöl som kommer att vara super poppis bland alla barn. Vi spenderade mycket tid inne på Bamses värld och hade barnen fått bestämma, så hade vi enbart varit där, just då. Nytt och spännade, super fräscht och fint. Nytänkande och smart. Bamselandet är en succé!

Förutom Bamselandet så åt vi mat på Safari restaurangen, som vi alltid gör. Buffé för hela familjen. Efteråt vandrade vi genom tigrarnas värld och ner till Delfinshowen. Vi köpte extra regnkläder för som jag har sagt så öste regnet ner. Det märktes faktiskt i parken och många åkte hem. Men vi trotsade vädret och hoppade på linbanan, safari. Pga just vädret så var det mycket djur ute. Vilket är positivt. Vi hann se massor. På vägen tillbaka så tog vi en varm choklad och sen avslutade vi dagen med 3 timmar till i Bamselandet =)

Parken har flertalet visningar och shower, så kika in på deras hemsida för att se mer.
En kommentar publicerat i Event
Taggar: Bamse, bamses värld, barn, delfinshow, dunderhonung, familj, familjemys, karuseller, kids, kolmården, linbanan, safari
#1 - - natalie:

Fina bilder!

Svar: men tack snälla! :D
Nina