Gå inte miste om shopping...

Har ni varit i Solna centrum? Det var länge sedan som jag var där själv, men en hel del har ju förändrats sedan jag var där. En stor sak är ju kommunikationen dit. Du kan ju ta tunnelbana, pendeln stannar inte långt ifrån, bussar stannar utanför och sen har vi ju tvärbanan nu med. Går smidigt att ta sig dit, jag slapp få skjuts av mannen :P
 
Det är stort inne i centrumet. Kommer inte ihåg att det var så stort, och vilse gick jag ju. Inget ovanligt, jag hittar aldrig. Dem har ju 120 butiker, så det finns en hel del att välja på. Men mitt första stopp vart såklart Vero Moda, en Bestseller tok som jag är. Vart ett stopp på Gina Tricot, New Yorker. Jag var såklart inne på dem här standardställen som man gärna handlar på, H&M, Lindex, Kappahl, Polarn & Pyret och Din sko. Jag leta presenter nere på en stor Lekia, det är snart kalas igen. Kalastider. Älskar även sådana här mysiga ställen, som sticker ut lite. Det fanns en ursöt te och kaffe shop (Solna te & kaffe). Små blomaffärer. Bara så gulligt.
 
Iaf så är det finalhelg nu i helgen den 30-31 maj. Då kan du bland annat få en håruppsättning hos Glitter, dansuppvisningar, det delas ut glass att smaka på eller varför inte låta barnen pyssla en stund hos Panduro.Har ni vägarna förbi, så missa inte det!
 
Och jag tävlar ju ut presentkort till två personer till ett värde av 1000 kr, tävlingen avslutas i morgon, så passa på. Lite shopping vill ni väl inte gå miste om?
 
Kika in tävlingen ------> HÄR