Checkade in i lör..

I lördags så checkade vi in på Quality Hotel Globe i globen. Vi fick en andra chans att bo hos dem, eftersom vårat förra besök inte alls var så lyckat. Dem tyckte såklart att vi skulle få göra om detta, men denna gång så fick barnen följa med. Vi har ju inte alltid barnvakt här hemma, så dem fick helt enkelt bo med oss.
 
Vi fick ett superior rum uppe på 10 våningen och ett utav deras nybyggda rum. Rummet var ljust och fräscht. Rent! Vilket ska understrykas. Barnen hade redan fått sina sängar bäddade (bäddsoffa). Så dem lekte och hade sig. Super nöjda.
 
Vi fick ett fruktfat som barnen mumsa i sig på kvällen medans vi kikade på Gladiatorerna. Barnen sov super bra och även vi vuxna. Det var några som festade väldans sent, men det är ju inte hotellets fel. Frukosten var uppdukat tdigt på morgonkvisten, perfekt då våra barn gillar att vakna tidigare. Det fanns allt möjligt att välja på. Ungarna tog såklart prinskorv och pannkaka som sist då vi åt på Quality hotel Globe. Själv tog jag yoghurt, juice, kaffe och härliga smörgåsar. Mätta och belåtna checkade vi ut på sön förmiddag.
 
ps) Kan förstå att hotellet är poppis då det ligger så pass bra till. Nära till stan, nära till Globen arena och tele 2 arenan + till Globen shopping för den som vill det. Precis bredvid ligger ju även Tolv Stockholm, som har en massa roliga saker för alla. (ds
#1 - - Elin:

Åh, fruktfat! Så gott.

Svar: Ja men visst, var ju massvis med olika gottiheter!
Nina

#2 - - Carolina:

Härligt att ni fick en bättre upplevelse denna gång! Kram

Svar: ja det var som natt och dag vill jag lova! :D
Nina

#3 - - Nordic Choice Hotels:

Vad härligt att höra att ni fick en bra vistelse på Quality Hotel Globe och att det blev bättre än förra gången. Varmt välkomna tillbaka än en gång :) /Victor

Svar: Tack Victor. Det var en stor skillnad från förra gången. Jätte trevligt hade vi det!
Nina