Lakritsfestivalen kör igång i morgon..


Calle och saltlakritssåsen, favoriten i år!

Salmiakbomben, jätte god!
imites Edition Glad Påsk från Haupt Lakrits

Pärlans salktlakrits kolasås är jätte god och även kolorna! Prova!

Mint med lakritsöverdrag..

Lite mer drag i än orginalet..

Super salta!

Orginalet =)

Sötlakrits...
Bubbies.. Gah! smaka smaka smaka, leta efter dessa. Jag ska!
I morgon så smäller det. Det är dags för lakritsfestivalen igen. Yey! En av mina favoritmässor. Med mig så tar jag hela familjen. Inkl mamma, bror och brorson =) Så vi är sju stycken som ska gå. Har blivit en familjetradition kan man väl säga. Bara syster yster som saknas..
 
Listan är lång av fantastiska produkter som man kan prova på och köpa såklart. Hittar alltid något nytt varje år. Men i år så är det Calle och saltlakritssåsen för hela slanten. För min del. Såklart ska jag frossa och fynda bland alla utställare.
 
Med under samma tak finns även glassfestivalen.  Så du får två mässor för ett och samma pris. På glassfestivalen ska jag leta efter Bubbies, jag har snackat om den här glassen med maken. Så han ska få testa dem, se vad han tycker. Men det finns ju något för varje smak. Testa nya saker och smaker.
 
Glöm inte att det finns en hel del workshops under dagen. Kika in på https://www.timecenter.com/lakritsfestivalen/ för att hitta din aktivitet/aktiviteter för dagen..

Förväntansfull inför morgondagen =)
 
Var: Annexet Globen Öppetttider: Lördag: 19-19 Söndag: 11-18
En kommentar publicerat i Event
Taggar: Bubbies, Lakrits, annexet, bubbies, calle och saltlakritssåsen, cederström, cederströms såser, djupur, glass, glassfestival, haupt lakrits, kola, lakritsfestivalen, lakritsmässan, pärlans, salt, salt lakrits, saltlakrits, super salt
#1 - - Emma:

Åh vad jag önskade att jag kunde gå. Ät lite för mej oxå *skratt*

Svar: jag åt nog mer än vad min mage tyckte var ok. men alltid värt det. önskar dock att jag hade bunkrat liiiite mer =)
Nina