Klimatsmart, gott och nyttigt..

Gilllar faktiskt kycklingfärsen så mycket mer än vanlig köttfärs. I detta fall är det kronfågelns kycklingfärs. Jag tycker den är smidig att bearbeta med. Jag är bara mer för kyckling än kött. Tog kycklingfärsen, la det i en skål. I med lite philadelphiaost (vitlök och örter), salt, peppar, oregano och timjan. Tyvärr hade jag ju inga färska kryddor hemma, annars hade jag absolut använt mig av det. Nyhackad persilja är ju super gott i. Iaf jätte lätt att röra ihop och forma bollar i valfri storlek och steka.
 
Ungarna åt det med pasta, jag föredrar faktiskt potatis med någon god gräddsås och lingonsylt. Men idag vart det sallad till kycklingbullarna (för min del). Extra trevligt är det ju att det kommer från svenska gårdar. Ungarna tycker att det är bra mycket mer spännande det med. Tex kan du ju klicka in på just den gården som den här färsen kommer ifrån på Kronfågelns hemsida. Det är klimartsmart och nyttigt vitt kött. Plus att min familj har inte så mycket till val faktiskt. Har man en mamma/fru som älskar att laga kyckling, då blir det mycket sånt =)