Hoppas på svar..

Måndag morgon och en ny vecka. Påskvecka. Barnen ska vara lediga från och med tors. Så är planen iaf. Men igår kom ett mail om aktiviteter på skolan, så jag tror att vi måste ändra våra planer litegranna. Theo ville såklart inte missa det och försökta själv hitta på en lösning. Gosen. Ska se om det går att lösa under dagen.

Har lite att stå i idag, bland annat så måste jag till läkaren i eftermiddag. Har haft problem med att jag är så snurrig. Det kommer och går, men jag vet inte vad det beror på. Har försökt att komma på det själv, men jag är helt utan svar. Det händer inte i samband med något. Det kommer bara. Påverkar verkligen vardagen då det kommer och ofta behöver jag lägga mig ner. Sen kan det gå flera timmar utan att jag känner någonting. Så vi få väl se vad dem säger om det.
 
Sen är det ju min kroppsvärk som har varit hemskt. Mina fingrar har svällt upp under helgen och jag kan till och från inte röra mina fingrar. Jag förstår inte riktigt vad det är som händer, men ja så här vill ja ju inte ha det. Så i eftermiddag.. väntar väntar väntar.. Hoppas på något svar.