En toppen dag helt enkelt..

Ja det känns ju att det är måndag iaf. Skulle behöva semester från helgerna varje måndag. Jag är så sliten i början på veckan, varje vecka. Sitter och dricker en latte i en ny härlig vårig lattemugg =)
 
Idag har jag en hel del att bocka av. Först och främst ska jag få min mage att lugna ner sig. Det värker helt sjukligt mycket idag. Riktigt jobbigt. Sen så ska jag vänta in ett bud, jag måste duscha då jag ser ut som 7 svåra år. Och sen ska barnen hämtas tidigare för att vi har fått lyxen att få gå på vip premiären av Aquarias nya havsutställning. Spännande. Så dags att bunkra energi och få en toppen dag helt enkelt.
2 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Boink, Boinkstore, Boinkstore.com, aquaria, autoimun, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, frukost, havsutställning, latte, lattemugg, premiär av aquarias nya hansutställning
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Heheheh!!!! Ja du semester efter helgen vore inte fel eller så kan vi ta och avskaffa måndagar helt ;P

Låter som ni kommer att få en fin dag. Hoppas att magen ger mig sig så du kan njuta utav utställningen :)

Svar: den har lugnat ner sig lite faktiskt. Men ska väl fixa lunch snart, så då blir det väl liv i luckan igen ;) Får se om jag hinner med en liten sovstund med. måste ju hinna klä på mig å sånt annat jobbigt ;)
Hoppas du får en trevlig måndag nu..
krams
Nina

#2 - - Jessica Sundberg:

Hej gumman! Du är verkligen stark som kämpar på och alltid har humöret uppe trots allt! Det är så lurigt för du ser dessutom alltid så fräsch och fin ut när man träffas!

Både bud och event?! Lyx! Själv har jag inget sånt utan får spendera min dag på knegarjobbet och sen hem och fira våffeldag i förväg då onsdagen är en dålig dag eftersom dottern har dans då och då inte hinner äta med oss andra, men idag kan vi samlas :-)

Ha en underbar dag!
KRAM!