Aquaria

Igår var familjen på Aquaria och mös. Vi var i regnskogen, kika på små grodor, kröp i hajtunneln och kikade efter ägg. Ungarna frågade på allt vad dem orkade, speciellt Theo. Super trevlig och tillmötesgående personal! Vi frossade i en härlig Vårbuffé, hade super trevligt sällskap av Agneizkas familj. Efteråt gick vi över till alla sjöhästar och kikade på dem. Vi fick se då dem åt. Jätte spännande tyckte barnen.
 
Dem gick ner i kloaken, Theo hade inga problem alls. Freja försökte, men kom upp igen. Trots att en trevlig man på plats lånade ut sin ficklampa till henne. Efter att vi hade varit där i några timmar så kom hon på bättre tankar och ville försöka igen. Mannen var då kvar och ficklampan kom fram direkt. Lycklig Freja som vågade sig igenom tunneln helt själv. =)
 
Det vart så mycket folk, så vi åkte hem efter några timmar på plats. Med sig hem fick dem ett varsitt gosedjur som dem lekte med hela vägen hem. Vart en fika då vi kom hem och sen så var det ju dags för sängen. Kan säga att barnen sov väldans gott =)
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: aquaria, aquaria vattenmuseum, djurgården, zap event