JNY Ekoevent med Stunder av Lycka..

Foto lånat av Nyponbebis.se =) Tack Kajsa Stina!
Ännu ett härligt event med fokus på det ekologiska. Marie Widerberg från Livsstilsmagasinet Stunder av Lycka bjöd in till JNY härliga POP UP affär inne på Bondegatan 48, på söder i Stockholm. Färgsprakande kläder i ekologiskt material. Det finns inte bara kläder att shoppa där, utan även tyger, för att kunna sy sina egna kläder. Bland annat så säljer dem Merinoulltyger och egna printade tyger. Jätte fina.

På plats bjöds vi på dryck från NOA relaxation , Saltå kvarn, Snacks från Lidl, Castus fruktstänger, Majstång och annat smått och gott. Kläderna inne i butiken går upp till storlek 134. Hittade en massa till Freja, hon skulle ju älska alla dessa kläder. Till Theo så hittade jag jeansshorts och en super fin randig tröja.
 
JNY startades av en startades av Jenny Öhman. Från att gå till att sticka mössor till att skapa ett eget företag i Åre. En dröm som vart till verklighet. Kläderna är funktionella, ekologiska och färgglada, precis vad ett barn behöver och borde ha. Härligt inspirerande.
 
Vi fick även träffa Irsa, som jobbade med egna ekologiska produkter till kroppen. Dem är helt naturliga. Produkterna är så nya, så hon har inget märke än. Men dem luktade väldigt gott iaf.
 
Jag skulle ha handlat shortsen och den randiga tröjan till Theo, men tyvärr så var dem slut i hans storlek. Galet fina var dem iaf. Till Freja fick jag med mig en snurrkjol som hon älskade. Självfallet så kommer det en bild på den med =) På det så fick vi med oss en härligt lyxig goodiebag med produkter från bland annat Washologi (ekologiskt tvättmedel), Jätte sköna strumpor från JNY. Dem har jag använt flitigt redan. Från dem fick vi även en bricka och mössa. Mössan gav jag till min brorson, som både färg och storlek passade perfekt. Castus fruktstänger till barnen. Vi fick även  solskydd från Evy. Plus en ansiktskräm från Irsa. Perfekt för mig som är som en torrboll.
 
Tack Marie och JNY för inbjudan till detta härliga ekologiska event
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: 100%naturlig, Bondegatan 48, EVY, JNY, JNY colorful kids, Jenny Öhman, Lidl, Livsstilsmagasinet stunder av lycka, Majsstång, Marie Widerberg, NOA relaxation, Pop up butik, Saltå kvarn, Stunder av lycka, Washologi, barn, barnkläder, blogg, bloggare, castus fruktstänger, castus fruktstång, colorful kids, deliciouslyse, ekologiska kläder, ekologiska produkter, ekologiskt, event, kläder, organic cotton, organiska kläder