Ja men mer strul, tack!

Ja här händer det inget nytt. Bara en massa strul på medicinfronten. Ringde för att se vart min pencillin var och fick då reda på att jag kan räkna med att det tar fem dar??! Vart var den här informationen i måndags?? Då hade jag kunnat ringa tillbaka till min läkare och bett om en annan medicin. Nu har jag väntat två dar på ingenting.
 
Självfallet är min läkare borta idag, så det var ingen som vill då kolla i min journal och skriva ut en ny medicin. Så jag måste upp dit och träffa en ny läkare. Igen. För att kanske få en annan medicin utskriven. Bästa utav allt är att damen i telefonen jämförde hennes blåsa på tungan med min. Hur underbart. Jo det är en sån blåsa ja har.. yeah right.
 
Jag sa, ja nu hör du ju att jag inte kan prata, jag har inte ätit eller sovit ok för den delen sen i lördags. Jag får dem här blåsorna pga min sjukdom som jag har. Och iom att jag går på min immunnedsättande medicin, så blir mina blåsor infekterade. Och det har hänt nu, igen, att jag har fått en infektion och hela sidan på mig värker. Det är inte som din blåsa på tungan.
 
Måste ha låtit sjukt dryg, men va fan liksom. Jag är galet trött nu. Så nu ska jag försöka ta mig till VC. Önska mig lycka till. Jag lär ju behöva det.. 
0 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME, Mitt liv....;
Taggar: alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun