Hur mår ditt hår?

Hur mår ditt hår? Jag kan ju säga att mitt mår sådär, men det är ju ingen chock för min del. Alla mina mediciner som jag tar, dem gör ju så att det påverkar naglar och hår. Vart super glad då jag vart bjuden på ett event på cafe`t Tous Les Jours i stan. På plats fanns Hårologi, vad är då det? Hårlogi är läran om håret. Man kan säga att ens egna hår är som ett fingeravtryck. Med hjälp av ett hårtest så kan man se hur håret mår. Den mäter bland annat ph värdet och utifrån det, så kan man se vad just ens egna hår behöver.
 
Det var just detta som jag gjorde. Dem tog ett hårstrå och så mätte dem i den lilla apparaten. Ut kom ett svar och från det svaret så ställde dem i ordning produkter som är skräddarsytt, anpassat för just mitt hår. Wow! Jag har inte börjat att använda detta än, då jag precis hade börjat en annan kur. Men nu så tänkte jag iaf börja. Lagom till sommaren. Min strävan efter det perfekta håret.
 
Jag fick även med mig hårnäring i tablettform. Jag tappar galet mycket hår. Så jag började faktiskt att äta dem här på en gång och efter två veckor så var det så betydligt mycket mindre håravfall. Helt galet, men det fungerade super bra! Tom min dåliga mage tog upp det. Galet glad!
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Hur mår ditt hår?, deliciously, deliciously.se, fil schampo, hair, hair nutrition, hår, håravfall, hårologi, longhair, polhem, polhem pr, svinborste, tegnergatan 7