Redo?

Ikväll är det säsongsstart för Biggest Loser. Vart inbjuden till tv 4 i förra veckan, men pga att jag varit sjuk, så kunde jag inte delta. Ämnet är däremot något som intresserar mig mycket och har gjort det i så många år. Har följt både den svenska och den amerikanska realityserien.
 

På pressvisningen så fick press och bloggare prova på ett träningspass (Tabata-pass) med Sabina. Efter det så vart alla bjudna på en hälsosam frukost medans den vackra Kristin Kaspersen pratade om programmet, hälsa och livsstil och såklart träning. Bilderna är klickbara.
 
Det är Kristin som står som programledare åter igen. Med sig har hon 14 nya deltagare som kämpar för att få sitt liv tillbaka, dem vill få en förändring. Tränarna i år är Sabina Dufberg (som höll i träningspasset ) och Mikael Hollsten (mer känd som gladiatorn Prime). Deras resa är inte en dans på rosor. Det är inte bara att gå ner i vikt. Dem lägger om hela sin livsstil, hur dem äter, tänker och tränar. Dem bearbetar det som varit jobbigt och blickar framåt.
 
Jag tycker dessa människor förtjänar all cred. Dem visar upp sig för hela svenska folket, kämpar, bearbetar och blottar sig helt och hållet. Tycker att dem är så starka i grund och botten. I 10 veckor kommer vi att få följa dessa inspirerande människor. Med start ikväll som sagt, kl 21,00 i kanal 7.
 
Under dessa veckro som Biggest Loser går, så kommer Sabina att lägga ut Biggest challenge. Det kommer att vara nya utmaningar varje gång. Här under kan ni se vad det kan vara bland annat. 
 
 
Imorse var Kristin och Sabina med på tv4 nyhetsmorgon och berättade mer om programmet.  Bland annat så fick Peter Jidhe på sig en väst på 80 kg, för att se hur det känns att gå med extra vikt. Kika in klippet.
 
Källa/bilder: Tv4.se
2 kommentarer publicerat i Event, Mitt liv....;
Taggar: biggest challenge, biggest loser, biggest loser sverige, kristin kaspersen, mikael hollsten, sabina dufberg, tv4
#1 - - Lina:

Intressant ja :) trevlig dag kramar

#2 - - Jenny:

Så himla starkt jobbat av deltagarna att vara med! Vart har du fått bilderna ifrån? Kram

Svar: Jag fick dem från en tjej på tv 4 =)
Nina