Ingen bra start på nya året..

Ja detta år började sådär kan jag väl säga. Jag förstod inte riktigt vad problemet var, men sen nyår har jag mått sådär. Började med illamående och smått yrslig. Det gick sen över, men på nyårsdagen så vart jag sämre. Yrslig, ont som fasen i kroppen, vi pratar hemsk värk. På det så hade jag ont i huvudet och det kändes som om någon slagit mig i magen med en knytnäve. Ingen feber, men frossa. Jag sov en hel del och även igår.
 
Tillslut så slog det mig att det kanske kunde vara järninfusionen. Det är det enda som jag fått extra. Slog upp det och där stod det ju. Kunde bocka av 2/3 delar av biverkningarna. Sjukt. Hade väl aldrig kunnat tro att jag skulle kunna må så dåligt av det.
 
Imorse vaknade jag upp med värk och illamående igen. Huvudet går att leva med. Det är bättre, men långt ifrån bra. Vi har iaf beslutat oss för att ta oss ut idag. Jag tycker synd om barnen som förvisso inte verkar lida. Men att sitta inne hela jullovet, det känns inte ok för min del. Så nu ska v i packa väskan och bege oss ut. Sova ska jag göra i bilen och sen när jag kommer hem. Blir det allt för illa, så vet jag ju vart min säng befinner sig...
#1 - - Eva:

Vem vännen så du lider. Tråkigt att du får nästan alla biverkningar av alla mediciner du får. Skönt att barnen förstår att du måste vila. Hoppas ni får en fin dag.

Kram!

Svar: ja fy fan, vilken otur man har haft. sjukt trist.
hoppas att ni mår bra! kram..
Nina

#2 - - Lina:

Kramar i massor!!!! Gott nytt år

Svar: kram på dig, god fortsättning <3
Nina

#3 - - Emma:

Blää, hoppas det går över snart! Kramar

Svar: tack, det hoppas jag med, men det verkar ta tid det här..
Nina

#4 - - Hjärtebarnsmamman ♥ :

Åh nej! Krya på dig! <3

Svar: tack snälla. Hoppas det blir bra någon gång..
Nina

#5 - - Anonym:

Din stackare! Massor med styrkekramar skickar jag <3

Svar: tack snälla
Nina

#6 - - Emelie Babunovic:

Din stackare! Massor med styrkekramar skickar jag till dig <3

Svar: tack gumman! <3
Nina