Galapremiär...

Klockan tickar på så här på morgonkvisten. Ögonen är knappt öppna, men det är dags att sätta fart här hemma. Det väntas bio med hela familjen. Galapremiären av Big Hero 6. YEY! Barnen är taggade till tusen, men mest är det nog sonen som är ivrigast. Han har tydligen sett reklam för filmen på tv. Något som jag tydligen har missat.
 
Annars så har jag varit effektiv nu på morgonen. Gjorde den grövre städningen igår, men plockade ur disken och det sista nyss. Vi hade besök av vännerna igår. Vi åt middag och ungarna lekte. Barnen var så trötta igår kväll och Freja tog sovmorgon imorse till 7,40. Inte alls dumt =) Men nu är lägenheten återställd och det känns bara så bra när lägenheten är städad.
 
Men nu ska vi sätta fart här så att vi kommer i tid till bion...
En kommentar publicerat i Event
Taggar: 3d, Big Hero 6, Disney, barn, bio, biograf, blogg, deliciously, deliciously.se, familj, familjemys, gala, galapremiär, inbjudan, rigoletto, subito
#1 - - Eva:

Den är bra men lite läskig så passa på Freja inte blir rädd. Theo tycker säkert den är bra. Oskar såg den med oss igår och vi tyckte den var bra men han tyckte den var riktigt läskig på sina ställen så jag är glad att inte Alma var med.

Ha en trevlig dag.

Svar: Det gick toppen bra. Trodde faktiskt själv ett tag att hon skulle bli rädd, men hon satt mer och hejja på ?? Hon tyckte om den en massa. Jag tror vi bara hade en bra dag, hon kunde lika gärna ha tyckt tvärtom.. Effekterna blir ju så mkt större på bion.
Hoppas det går bra nu i flytten och allt. kramkram!
Nina