Galapremiär, Big Hero 6

Igår var jag och familjen på galapremiären av Big One 6. Jätte glada barn som köade utanför Rigoletto i väntan på att få komma in. Väl inne så vimlade det av välbekanta människor. bloggare, kändisar. Vi gick och satte oss först och sen hämtade vi en massa gottigheter till filmen. Subito bjöd som vanligt på en mängd valmöjligheter. Allt från Haribo, till mer, till ramlösa, chips eller kanske en munk eller muffins? Ja ni hör..
 
Eftersom filmen var i 3D så fick vi dessa snygga glasögonen. Som ni kanske ser på bilderna, så var ju det en höjdare, haha! Filmen, ja vad kan jag säga? Se den! Gud vad jag skratta och barnen skratta. Theo skrattade så gott, så han fick hicka. Och så vart det lite ledsamt med. Och den underbara figuren Baymax = ♥.
 
Nu kändes det som om denna film skulle bli en höjdare med tanke på att dem även gjort Frost och Trassel. Två favoritfilmer här hemma. Och så fort denna släpps på dvs, så kommer vi att äga den med. Barnen ville redan se den en gång till då vi kom hem. Helt ärligt, så hade nog jag kunnat gjort det med =)
 
Tack för en  super mysig familesöndag med en massa skratt och härliga gottigheter.
2 kommentarer publicerat i Event
Taggar: 3d, Disney, alla glada, baymax, big one 6, bio, biograf, bonjour, familj, galapremiär, haribo, ledsen, mer, ramlösa, rigoletto, rolig, roligt, stockholm, underbar
#1 - - Lina:

Kul! Synd vi missade :(

Kramar

Svar: Du får kika på den sen =)
Nina

#2 - - Emma:

Vi måste också se den, tvreklamen gör ju att man bara måste :) Härliga bilder på ungarna!

Svar: Jätte bra! Båda ungarna var med och det gick super. Freja satt paralyserad =) Theo skratta så att han fick hicka. Jag skratta med. Verkligen värd att se!
Nina