X Force..

Igår tog jag med Hanna på ett event inne vid Tekniska Högskolan. X force har öppnat ett gym som jobbar med en världsunik träningmaskin som ger 40% negativ belastning. Det innebär att du kan få större reslultat genom att bland annat kunna använda tyngre last utan att belasta kroppen mer. Dvs det är skonsammare för kroppen och skonsammare för hjärtat ditt. Dem menar att man har svårare att göra sig illa, genom att tex lyfta fel eller för tungt.
 
Jag och Hanna Åt lite snittar, tog lite kort och minga runt. Vi fick höra från Craft och deras nya härliga kläder. Riktigt trevliga. Gillade dem en massa. Forever Living pratade om deras produkter. X Force pratade om deras lokal och deras verksamhet. Jag gillar lite extra att dem ska ordna en bassäng med vattengympa. För mig är det riktigt viktigt att hitta en träning som kan passa mig, när läget är som det är just nu. Det fanns såklart tävlingar på plats och jag lyckades med att kamma hem en av vinsterna. 6 månaders träningskort på X force. Helt sjukt. Jag vart faktiskt helt chockad och förstod inte ens att det var jag, när dem ropade upp mitt namn. Jag satt längst bort. Super glad vart jag ju såklart. Men jag tror att jag är chockad än. =)
#1 - - Emma:

Fan vilken bra vinst :D

Svar: Jaa visst! Om det inte var så att jag inte fick träna just nu. Dem har inte godkänt mig än. Så det känns ju lite tradigt. Och jag var tvungen att fixa träningskortet till nästa vecka. Så jag får se hur jag ska göra. Kanske ska fixa det, så kanske jag kan träna om några månader eller så..
Nina