Röntgen...

Idag körde jag ett telefonrace under förmiddagen. Som ni kanske vet, ni som har läst bloggen, så har jag hostat i fyra veckors tid. Det är hysteriskt. Jag sover ju inte ok om nätterna. Och jag har ju såklart värk i revbenen. Nu på bägge sidorna. Jag går ju på medicin som sänker mitt immunförsvar. Så dem tror ju att det är därför jag inte repar mig ok. Dem gillar dock inte att jag som vanligt har lite feber som kommer och går. Plus att jag lät väl inte sådär super het imorse då jag pratade med dem. Hostan var inte nådig i natt.
 
Hade Freja som gosade med mig i soffan och så fick hon följa med mig mot röntgen. Där mötte vi däremot min mamma, så hon var hos henne medans jag var inne och fotade mina vackra lungor..
 
Men idag fick jag iaf åka på röntgen med mina lungor och sen imorgon eller på ons så ska jag upp för att ta prover. Se va dem säger. På fredag så kommer min läkare från Gastro att ringa. Min sövning är inställd på torsdag och allt var det innebar. Suck. har ju väntat på den ett tag. Sen om jag inte blir bättre snart, så ligger jag i farozonen att få mer Remicade om två veckor. Jag får inte ha någon som helst infektion i kroppen då jag tar den medicinen. Den som håller min mage under kontroll. Så det är ju klart att det skapar en del oroligheter. Vi får se vad som händer. En dag i taget...