Rakt in i hjärtat

Har ni sett den här dokumentärserien som går på svt1 om Barncentret i Lund som tar in barn med hjärtproblem? Programmet heter Rakt in i hjärtat och går på torsdagar klockan 21. Precis som namnet på programmet så träffar hela serien en rakt in i hjärtat. Vilka fantastiska människor som arbetar med detta och vilka starka föräldrar och barn. Det är otroligt vilka operationer man kan göra idag, allt för att underlätta för barnen. Vissa klarar sig bra på en operation och vissa kräver fler genom hela livet. Man blir iaf himlans tagen, speciellt när man förstår banden mellan föräldrarna och barnen.
 
I tors var det inget undantag. En familj berättade om att dem förlorade sin dotter i 6 års åldern. Precis lika gammal som Theo är idag. Man känner deras sorg rakt igenom rutan. Herregud vad jag stortjöt. Man vet att operationerna är så viktiga. Utan dessa så hade inte dessa barn överlevt. Alla kan inte opereras och lever på hoppet att utveckligen går framåt så det finns en chans en dag.
 
Hela dokumentären är iaf fantastisk och har ni inte sett den, så gör det. Dem två sista avsnitten sänds nu på torsdag och nästa torsdag. Dem tidigare går att se på HÄR.
foto: Svt
#1 - - sara:

Vill så gärna se på den serien men jag klarar inte av att se sådant när det gäller barn, bara gråter och gråter och kan inte släppa det sen.

Svar: jag vet vad du menar. jag har väldigt svårt att se den jag med. herregud så jag gråter. det är inte lätt efter att man blivit mamma. då är det ännu värre
Nina