Pulled Gyros..

Nu i februari så har Ugglarps släppt deras nya märke Lyckas. Ett recept för att lyckas med maten helt enkelt. Min son älskar tacos, det är en av favoriterna här hemma. Min dotter gillar dock inte så mkt köttfärs. Men nu provade vi Pulled Gyros med taco tillbehör. Vi hade tsatsiki, tomatsalsa, avokadoskivor, mango, sallad, majs och gurka. Till det så hade vi mjuka tortilla bröd.
 
Så himlans skönt att bara lägga upp allt i skålar och köttet hällde jag i en stekpanna och värmde upp. Så var maten klar. Så super smidigt. Smaken va helt ok. Jag skulle vilja ha mer krydda, men för barnen var det super. Vi vuxna kan ju välja att lägga till valfri krydda om så önskas.
 
Resultatet? Bägge barnen åt. Theo var det inget snack om att gillade det,. Han åt två tacobröd fulla med kött. Freja tog mer kött än vad hon någonsin har ätit köttfärs. Så det var positivt. Jag gillar att det även är svenskt kött fån utvalda gårdar. Nu behöver man ju inte alls göra gyrosen som en taco, det finns ju massvis av andra alternativ. Bara fantasin som kan stoppa dig =)


Klicka för att förstora upp bilderna..
#1 - - Emelie Babunovic:

Gyros är så gott! Mysigt med en familemiddag som alla tyckte om :-)
Kram

Svar: ja ibland är det så skönt med mat som går snabbt. å såklart att alla gillar det med såklart! :D
kramis
Nina