Kalas, taxi, läkare..

Farmor fyllde år idag och jag hade lovat henne att komma förbi om jag orkade och hon med såklart. Hon är sjuk sedan en längre tid och ja läkarna är inte direkt duktiga på att hjälpa henne. Hon fyllde iaf år, så jag ställde in alla event som gick under dagen. Åkte dit med mamma. Så städade ja, diska och torka av lite. Min farbror kom förbi med lite fika. Så vi gottade oss i lite tårta innan vi åkte hem igen.
 
Eftersom mamma åker färdtjänst så åkte vi taxi fram och tillbaka. Kändes skönt för min del med måste jag säga. Efter så åkte jag direkt till min läkare. Så nu har jag fått ändrad dos på mina mediciner och några extra. Allt för att bli av med den där jäkla hostan. Som sprider härliga inflammationer i bröst och revben på mig. Jag som är så jäkla känslig för sånt. Men nu kanske det blir bra tillslut.
 
Vi pulsa hem igenom en snöstorm som drog in på några sekunder. Nu är jag så trött så det enda jag vill göra är att sova. Så nu blir det soffmys med mina små innan det är dags för kvällsmaten..
#1 - - Emelie Babunovic:

Grattis till farmorn!

Hoppas du får bukt på allt vad sjukdomar heter nu!!
KRAM

Svar: tack Emelie.. eller hur. det tar fasen aldrig slut..
Hoppas du får en trevlig helg nu <3
kram!
Nina