Det behövs en uppdatering...

Jox inredning Lekmer | Våningssäng Lekmer

Det är dags att göra om barnens rum. Det behövs en uppdatering för att anpassa det efter deras ålder. Rummet passade dem för två år sedan. Inte så mycket nu. Nu när Theo har börjat skolan, så känner man mer vad han behöver. Även om Freja älskar att sitta och pyssla och leka, så gillar även hon sitta ner och rita och pyssla.
I höstas så var jag hos Lekmer för att kika på den nya kollektionen av Jox. Den tilltalar mig super mycket då jag älskar pastellfärger. Även möblerna skulle passa in i barnens rum. Dem är lekfulla men ändå lite för äldre barn. Vi har pratat om att skaffa oss en våningssäng hur länge som helst. Nu känner jag att det kan vara dags för det med. Sätta lite fina draperier på undervåningen och göra en riktigt myshörna som ungarna skulle älska.
 
Dags att starta planeringen...
#1 - - Nettan:

Jag älskar stolen och skrivbordet! När barnen är små så känns det verkligen som om man behöver fixa om lite då och då för att det ska passa efter barnens utveckling och behov.

Svar: Ja men visst är det så. Jag känner att det märks ganska så tydligt just nu. Man får ta lite i taget och snart är det nog ordning och reda igen =)
Nina

#2 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Lekmer har ju helt underbara grejor. Skulle vilja uppdatarea lite åt grabben med. Men platsbristen gör det svårt :/ Får fortsätta att drömma mig bort inne på deras sida :P

Svar: Ja vi måste fixa med deras sängar här hemma, så kommer platsen att öka enormt. Sen ut med bebissaker och in med mer saker som är anpassade för dem.
Nina

#3 - - sara:

Så fina grejer, älskar förvaringslådorna med det fina mönstret. Och skrivbordet är sååå fint!

Svar: jaa visst är det fint. ja dör. jätte fina i verkligheten med. Gillade det super mkt. =)
Nina

#4 - - Emma:

Bästa som finns ju, planering av barnrum :D

Svar: Men eller hur. Skulle kunna göra det här på heltid =) =)
Nina

#5 - - sandra - 3 barns mamma :

Barn växer så himla snabbt helt plötsligt. man märker det när man tittar ned i lek lådorna och upptäker vad som göms där i :P
Hoppas att ni hittar det ni letar efter!!!!

Svar: Jaa men visst. Vi skulle behöva rensa ordentligt här hemma. En bit i taget.. =)
Nina

#6 - - Christina Frisberg:

Vilka härliga färger det kommer nu till våren :) <3

Svar: Jaa visst, Pastell är ju helt underbart =)
Nina