Tävling, DermOrganic..

Eftersom jag har börjat med en viss medicin pga min sjukdom, så är jag så torr och känslig. Det är super jobbigt och tråkigt för den delen. Jag har provat det mesta, jag menar verkligen det mesta. Allt ska vara anpassat efter hur jag mår/har det. Ni förstår vilka "specialprodukter" som jag har köpt. Det är ju inte billigt.

Jag fick träffa en tjej från DermOrganic som sa att dem här produkterna kommer att hjälpa mig. Ni kanske förstår hur många gånger som jag har hört detta förut? Men jag gick hem och prova. En tvätt, en ynka tvätt och jag kände mig normal igen. Jag grät nästan, på riktigt. Det är tufft då inget funkar, så att man verkligen besväras. Inte nog med att jag fick bukt på en massa bekymmer, så vart mitt hår helt fantastiskt. Det är dem första produkterna som har hållt vad dem lovat. Jag fick kommentarer på hur bra mitt hår verkade må, att det såg super fint ut.
 
Tävlingsregler:
  1. Lämna en kommentar här på bloggen och svara på frågan, varför vill du vinna detta resekit från DermOrganic?

  2. Gilla gärna min sida på fb & dela bilden som finns där, ni hittar den HÄR.
    OBS! Bilden måste delas offentligt, annars kan jag inte se att ni har delat.

Tävlingen avslutas Onsdagen den 12 augusti 2015.
Lycka till!
#1 - - Jenny eriksson:

Åh, jag har hört så himla mycket bra om DermOrganic, och skulle bli överlycklig om jag själv fick chansen att prova deras produkter. :)

#2 - - Stina Polvi:

Hej !
Jag skulle gärna prova dessa, känslig har jag alltid varit men jag har på senaste året blivit lite mer känslig och torr.
Man blir knasig av det -ingen ser ju det, men för mig är det jobbigt. Jag skulle gärna hitta något som fungerar ❤️
Gillar självklart på FB och delar, hoppas på en ny favorit :)
Ha en fortsatt fin sommar,
Kram ❤️

#3 - - Christina Frisberg:

WOOOW!! Rena godiset för huden, jag som tränar nästan varje dag duschar ju så ofta och huden är torr som fnöske på benen, hoppas på att hitta de rätta grejorna och dessutom i packvänliga storlekar till både weekendresan och till gymmet :) <3

#4 - - Lydia Sleyman:

Tävlar man inte, så vinner man inte :)
Nyfiken på att testa dessa produkter.
Gillat och delat på FB!

#5 - - Julianna Fredriksson:

Hej!
Är gärna med.
Om jag detta från Derm Organic får vinna tror jag allt mitt hår skulle må bra, och kanske en väg till en hälsosam och vacker frisyr.

Delar tävlingen på FB

https://www.facebook.com/JFredr


Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

#6 - - Anna Hardenheim:

Eftersom jag jobbar som förskollärare är jag ute i ur och skur. Vind, regn och solsken är inte alltid så snällt mot hår och hud ;-) Hoppas på tur!
Ha det underbart!
annahar100@outlook.com

#7 - - Sara K:

1. Mitt hår är verkligen kaos på alla sätt och jag vet inte vad jag ska göra. Håret är torrt samtidigt som det blir fettigt redan dagen efter en hårtvätt. Och tro mig, jag har provat olika schampon, följt alla råd jag fått från frisörer, men verkligen ingenting fungerar. Så nu hoppas jag på en sista chans mot ett fräschare och friskare hår :)
2. Har gillat och delat tävlingsbilden på FB (Sara Kramer).

#8 - - Eva Guillén :

Hej.

Jag är en tjej som brinner för ekologiska produkter.

Jag har lockigt svart hår som tyvärr går över i kaos före tvätt.

Jag försöker att inte tvätta för ofta men jag uppskattar ekologi högt.

Jag skall dela så fort jag kommer hem!

Tack! Vad fint att visa ekologiska produkter på detta sättet!

#9 - - Amli:

Hej. Jag har redan blivit beroende av DermOrganic och är i akut behov nytt, då jag inte har pengar för det numera.
Jag har som nyårslöfte att inte tillföra några silikoner, mineraler eller dåliga alkoholer i mitt hår. DermOrganic är i princip det enda jag kan tvätta håret i. Och det är det bästa nyårslöftet jag nånsin gjort!

#10 - - Lina S :

1.Jag skulle vilja vinna detta för jag skulle börja med några nya produkter.Jag har ju nu börjat äta annorlunda men då behöver man ju vårda sin kropp annorlunda också så detta kan ju vara en bra start och testa detta.

2.Gillar & delar på FB Lina Salomonsson var mitt namn.Hoppas på tur

#11 - - Marie :

Hejsan !

Är så nyfiken på deras produkter. Just för att det är ekologiskt och bra för känsligt hår. Svårt att hitta det rätta för ens hår tycker jag .Så vill gärna prova DermOrganic till mitt känsliga hår och hårbotten. Gillar & Delar på FB / Vänligen Marie Krantz

#12 - - Daphne Alice:

Jag vill vinna för att min hårbotten alltid är kaos, flagnar, kliar och är konstant fet på samma gång. Skulle verkligen vara super att få testa dessa och se om de kan hjälpa mig!

Gillar din sida och har delat tävlingen som Daphne Alice :)

#13 - - Malin Svensk Björck:

Hej!
Jag har så känslig hårbotten och inget har hittills gjort den riktigt bra.
Fick klippa av mig mitt långa hår för hårbotten mådde dåligt och allt jag testade för att få den att må bra slet på håret enormt mycket! Skulle vara så skönt att slippa massa kemikalier och få en normal hårbotten igen och ett fint hår som kanske tom kan sparas ut :)
Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
Ga en fin helg!
Nvh.
Malin

#14 - - magda lena jonsson:

jag skulle vilja vinna då jag är nyfiken på att prova märket, har inte testat det förut .
har känslig hårbotten , måste vara försiktig med vilka produkter jag använder, detta kanske passar mig

#15 - - Malin Gustafsson:

Åh, detta är precis vad jag behöver! :) Gillar, delar och håller tummar och tår att dessa produkter är räddningen till mitt hår. :)

Gillar och delar på Facebook som Malin Gustafsson
https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169 

#16 - - Carro:

Jag är "innehållsförteckningshitler" och synar alltid ingredienser med lupp och fachineras över vilket skit som både mat och hud/hårvårdsprodukter innehåller. Kemikalier framställda från bensin...upphettade i 350 grader och behandlade med syror.. Ska mina barn ha sånt i sig? För allt vi använder på kroppen kommer även in i kroppen genom huden. Jag blir så jädra arg och ledsen över allt skrot som vi konsumenter luras att köpa.

Derm Organic är ett märke som jag bara hört mycket gott om men aldrig testat och det skulle vara sååå kul att vinna ett kit! Kanske blir det en favorit för hela familjen? Hoppas hoppas!

Självklart delat och gillat, fler måste få upp ögonen för schyssta produkter!

Kraaaaaaaam bönan!

#17 - - Sanna:

Jag är ofta på resande fot, och tror att ett resekit skulle vara perfekt för mig att ta med mig under alla resor. Det här är dessutom produkter jag har hört otroligt mycket bra om, och utav att läsa din egna åsikt känner jag mig helt klart ännu mer sugen på att få testa på och bilda min egna uppfattning.

Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har delat tävlingsbilden där offentligt.

Kram Sanna

#18 - - Helena i Uppsala:

Jag är gärna med och provar något nytt - den som lyder råd är vis!