Sagostigen i Malmköping..

 
I förra veckan så besökte vi den söta lilla Sagostigen i Malmköping. Den har funnits här sedan 1966 och anläggningen drivs privat av en familj. En liten kravmärkt skogsplätt med aktiviteter för dem små (passar åldrarna 2-12 bäst). Vi kunde hitta blåbär, lingon och smultron längst med vägarna. Lugnt och mysigt, härlig litet vattendrag mitt inne i skogen. Fridfullt helt enkelt.
 
I det lilla caféet fanns det hembakat att välja på till fikat. Även lite lättare förtärings såsom smörgåsar. Nu hade vi ju redan ätit på Emma Grön innan, så vi tog oss en fika. Vi åt glass och tog oss något att dricka. En söt liten picknickkorg fick vi med oss för att bära allihopa. Så gulligt. 
 
Ungarna lekte i några timmar på lekplatsen. Det fanns studsmattor, linbana, den härliga karusellen som man fick trampa igång och sen även hoppborg (som jag glömde att fota). Ville man så kunde man rida på små hästar (som tar upp till 25 kg), så gulliga. Eller köra lite bilar på en bana för en tia..
 
Vi lyckades att vara där i några timmar innan vi begav oss genom tomteskogen på vägen hem.
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: aktiviteter, barn, deliciously, deliciously.se, deliciouslyse, ekologiskt, familj, kravmärkt, malmköping, resa med barn, sagostigen, sagostigen malmköping, sagostigen.se