Öppen magnetröntgen..

Idag var det åter igen dags för magnetröntgen. Nu har jag varit där fyra gånger, ja med denna gång. Är lite trött på skiten. Kom dit idag iaf och det var en öppen magnetröntgen den här gången. Det gick mycket bättre. Masken slapp jag med och satt fast gjorde jag inte heller. Så det var helt annorlunda. Kläderna fick jag ha på mig, vilket dem andra har sagt att jag inte får (trots att jag inte haft något magnetiskt på mig). Idag fick jag dock göra om alla tre partierna igen, fast jag redan hade gjort en av dem redan,. Så jag förstår inte varför det ska göras om igen. Så i minst 45 min låg jag där inne i trumman.

När jag sen klev ur så var jag så yrslig. Märks att man spände sig. Tog en kvart innan det släppte. Nu är jag mest matt. Tar lite för mycket energi sånt här. Nu får jag vänta på fortsättningen..
#1 - - Jessica Sundberg:

Huuu... LÅter ändå inget kul. Hoppas hoppas hoppas att det snart vänder för dig och att du blir helt frisk och kry och pigg! Kram!!

Svar: tack!! <3
Nina

#2 - - Cissi:

skönt att slippa vara fastspänd, man får väl hoppas att det är av noggrannhet de gör om och att de fyller sitt syfte iaf..

Svar: ja undersökningen behövdes att göras eftersom dem ska gå vidare i utredningen. Och röntgen gick ju super. Tillslut. :P
Nina