Den enda känslan man har är "jobbigt"..

Ni vet när man ska slänga ut ett positivt inlägg, men den enda känslan man har är "jobbigt"..
 
Det är en vecka kvar till min medicin och som vanligt så börjar min mage att krångla. Värst av allt är värken. Jag kan ju inte ligga på magen, lr ha något emot magen. Inget får sitta åt. Jag ser gravid ut och ja det känns ju extra snyggt.
 
All mat gör så att magen värker lite extra. Jag har provat lite mer processad mat, dvs att det är mixat, så att magen slipper jobba. Soppa tex. Men nej, det är inte ok heller. Jag gör helt enkelt inga rätt.Kaffe är ju ingen höjdare för magen egentligen, men är ett beroende som jag inte kan leva utan i tröttheten. Men idag smakade inte ens kaffe gott. Hjälpte gjorde det inte heller.
 
Av värken så blir jag extra trött, det tar så hårt på mina krafter. Jag är inte pigg rent allmänt, men nu är det överjäkligt. Ni vet sol ut, strålande väder och jag vill bara gå och lägga mig för att jag är så trött och magen värker.
 
Har märkt av att då jag får magvärk så påverkas även huvudet. Får som ras och jag kan bli illamående eller svimfärdig. Sjukt diffust. Det tog ett tag innan jag kopplade det. Men efter att det har hänt några gånger nu, så har jag lyckats koppla ihop dem. Vad det beror på, ja det vet jag inte. Känner att jag kommer att ha en hel del frågor i samband med sjukhusvistelsen i nästa vecka. Vill bara ha min medicin nu!
0 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: alvedon crohns crohns disease crohns sjukdom huvudvärk morfin pencillin sjuk sjukdom smärta afte blåsa afte spänningshuvudvärk tradolan kroniskt autoimmun autoimun, autoimmun, crohns disease, crohns sjukdom, dålig, dålig dag, remicade, sjuk