Total panik..


Morgonen har bara försvunnit här. Jag har inte direkt gjort något vettigt kan man väl säga. Jag försöker ta det lugnt bara. Jag är riktigt sliten idag.
 
Gårdagen var ingen höjdare alls. Kom upp till globen för att röntga mig, vilket slutade med total panik och jag fick avbryta hela undersökningen. Jag har ju problem med små utrymmen sedan tidigare, men jag har ändå klarat mig bra dem andra gångerna. Nu skulle det ta 40 min och så satte dem på en mask, som jag inte var beredd på. Så råkade jag titta inne i hålet, när jag var där inne. Och då kunde jag inte lugna ner mig mer.
 
Jag skakade hela ja, grät, benen vek sig. Helt sjukt. Aldrig varit med om liknande. Tappade nästan luften. Tog ett bra tag innan jag kände att jag var på banan igen och kunde gå och lägga mig.
 
Så idag känner jag av stressen från igår, så nu ska jag bara satsa på att ta det lugnt, ta en lång varm dusch och bara vara.
#1 - - corneliaeriksson.blogg.se:

Vad otäckt det låter! Usch :/ Hoppas det går bättre nästa gång. Och att du får en fin fredag idag med lugn och ro. Ta hand om dig!

Svar: Ja det var ingen höjdare.
Trevlig helg på dig!
Nina