Smått sönderstucken..

Så imorse kom jag knappt upp. Mobilen ringde inte, för den var död rakt av. Trodde attt någon hade stängt av den faktiskt, men det visade sig att den hade slut på batteri. Väldigt märkligt eftersom jag laddade den innan jag gick och la mig.
Iaf, så var jag ju tvungen att kliva ur sängen då jag hade inplanerat prover idag. Dem behövdes lämnas på morgonen, så det var ju bara att kliva ur sängen. Dock så var inte "min sköterska" på plats och det innebär varenda gång att jag blir sönderstuken. Verkligen varenda gång. Det är bara hon som kan sticka där uppe. Jag hatar sprutor, så det är ju en plåga varenda gång. Iaf 6 rör blod lämnades tillslut. Hjälpte ju inte att sköterskan var dryg och tyckte att dem tog lite väl mycket prover. Vad har hon med det att göra? Aja nu är det gjort.
 
Med mig hem tog jag en stooor latte och sen har jag bara suttit här upp och ner. Jag kan inte riktigt röra mig ordentligt efter den trevliga stunden igår kväll. Tyvärr kommer det ju efteråt. Men that´s life. Nu har jag en sak kvar idag, sen är den här dagen avklarad..
#1 - - Stina:

Åh men herregud så gott det där såg ut :)