Fullspäckad..

Dags att starta denna vecka som är helt fullspäckad med "att göra saker". Jag är helt slut idag. Jag har inte sovit något vidare kan man väl säga. Vaknar med nackproblem igen. Jag vet inte hur jag sover faktiskt. Höger sidan värker så sjukt mkt och handen är uppsvälld än. Super konstigt. Här hemma har jag även Freja. Hon började att bli hostig igår och under dagen så vart det värre och värre. Så nu är hon hemma idag och imorgon, så får vi se hur detta fortgår.
 
Ska in på en presslunch idag en snabbis. Men i morgon så ställer jag in alla planer och är hemma. På ons så ska jag in till sös för att få medicin. På tors är det magnetröngen och valborg. På fre är det kolmården. På lördag är det kalas och hotellövernattning. Och veckan avslutas i enköping på kalas hos svåger.. Pjuh..
#1 - - Jessica Sundberg:

Stackars söta.... ! Hoppas det känns bättre snart. Se till att ta det lite lugnare helt enkelt!

Vad är det för presslunch idag?

KRAM!

Svar: Jaa asså ja borde ju vara hemma å sova i soffan. vara duktig liksom. men det är väldigt skönt å få komma ut en stund. presslunchen är typ en timme. så det kändes som en lagom tid. å mannen va ändå ledig under dan. så då passar ja på..
kika in på: http://stockholmbeautyweek.se/program/index.php
det är dit jag ska.. Dem har en massa under några dagar. Du kanske hittar något som passar dig? Om du har tid och lust. Annars så kan man ju bara gå dit å kika. Finns ju massvis med utställare etc..

krams
Nina

#2 - - Jessica Sundberg:

Klart du ska passa på - du tankar lite d-vitamin i solskenet om inte annat och det brukar ge en lite energi!

Jag såg det där förut men jag jobbar ju heltid så funkar inte! Jobbet framför allt! Idag ska jag dessutom till tandläkaren (med mig själv för en gång skull - annars springer man ju benen av sig med barnens besök). Ska utmana ödet med att äta extra mycket godis innan idag .-) Faktiskt!

Ha det bra! Kram!

Svar: ja nu påminde du mig om att jag har glömt att ta min d vitamin. så jäkla svårt å komma ihåg oljan. man kan ju inte direkt lägga det i pillerburken.. går in inte in.
usch för tandläkare. har riktigt svårt för det. hoppas att det går bra nu! håller tummarna..
Nina

#3 - - angelicasvarld.blogg.se:

men så gott det där såg ut!

Svar: så enkelt, men gott :D
Nina

#4 - - Caroline:

Såg otroligt gott ut! Hoppas du mår bättre!

Sv; tack snälla! :)