Vinn hudvårdsserie för känslig hud från NIVEA MEN

Som jag berättade tidigare idag, så ska en av er få chansen att vinna ett kit från den nylanserade Nivea Sensitive serien. Nivea Men är en komplett serie för män med känsliga hudtyper som består av Sensitive Face Wash, Sensitive Face Moisturiser, Sensitive After Shave Balm, Sensitive Shaving Gel och Sensitive Hydro Gel. Den bygger på en unik ny formula framtagen av NIVEAs hudvårdsexperter, och alla produkter innehåller 0% alkohol.
 
Är en perfekt present till någon som man tycker om. Även farsdag närmar ju sig dessutom med stormsteg, så paketet går ju att spara tills dess. Du bestämmer såklart vem som ska få den, men jag är nyfiken och vill gärna veta. För att vara med, följ tävlingsreglerna här nedanför.

 

Tävlingsregler:
  1. Lämna en kommentar här på bloggen och svara på frågan, Vem skulle få serien om du vann?
  2. Gilla min sida på fb + Gilla & dela gärna bilden som finns där, ni hittar den HÄR.
    OBS! Bilden måste delas offentligt, annars kan jag inte se att ni har delat.

Tävlingen avslutas söndagen den 12 oktober 2014

Lycka till!

 

#1 - - Åsa nore:

Om jag vann så skulle min man få detta som är ljuset i mitt liv som är mörkt just nu men med hans energi och att se livet de ljusa så gör detsamma därför vill jag vinna detta till honom ♡

#2 - - Evas Olsson :

Jag vill käma bort mej med krämen ... Ingen gjöra det

#3 - - Eva Flood:

Delat på FB,Eva Flood
Den här serien skulle sonen få han har känslig hud,
använder mycket olivprodukter i vanliga fall

#4 - - siddika shereef:

Till min son som ska som ska till sin första dejt.

#5 - - Caroline, ung tvåbarnsmamma! :

Min karl skulle få detta, han är den finaste människa jag träffat och efter att han skämt bort mig i lite över ett år nu är det på tiden att jag skämmer bort honom :)

#6 - - Elisabeth :

Min pappa skulle utan tvekan få denna vinst
Han ställer upp och hjälper mig med allt !! Ger skjuts
, fixar i mitt hem och ser till att jag har det så bra som möjligt, på det har han varit svårt sjuk.
Min pappa är fåfäng :-), trots att han inte är purung.
En sådan fin vinst skulle verkligen få honom att dra
på smilbanden av glädje. Skulle bli jätteglad för min pappas del om jag vann. Hoppas !! Gillar din FB sida sedan förr och har gillat och delat denna tävling vidare på min FB sida https://www.facebook.com/elisabeth.nilsson.501151

#7 - - Rose-Marie Svensson:

den skulle jag ge till min son som har väldigt torr och känslig hud men inte kommer sig för med att köpa produkter, hoppas och tror att när han väl provat detta så kommer han att bry sig om sin hud mer och köpa produkter framöver.

#8 - - Jessica Sundberg:

Gillar såklart redan och har gillat&delat inlägget.

Jag vill ge detta kit till min morbror som en liten hint. Han är dryga 60 år, har aldrig haft fru/sambo/långvarig flickvän och har aldrig brytt sig om hur han ser ut eller luktar. Han har inte tagit hand om sig och sin hud på det sättet han borde. Men vad är det man säger - det är aldrig försent. Med det här kittet får han en rivstart och kanske leder det till att han faktiskt hittar kärleken på äldre dagar!

#9 - - Aini Blomkvist:

Om jag vann så skulle min yngsta son, Tim, få den i födelsedags present.

#10 - - Jennie Louise :

Jag har en god vän som alltid är där för mig och mina barn när tiden inte finns till och det är behov av hjälp till att hämta och lämna barnen i skolan och dagis eller om jag behöver lite till för mig själv att ordna med mina egna läxor och föreläsningar! Han är verkligen guld värd och förtjänar en fin födelsedags present som jag annars inte själv hadde råd att köpa! Hoppas på tur! Jag gillar och delar givetvis vidare :-)

#11 - - Malin Svensk Björck:

Hej!
Jag gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
Jag skulle ge detta till min fantastiska man 💞
Han ställer alltid upp på mig och hjälper mig. Jag är handikappad och behöver mycket hjälp men han släpper allt och finns där. Men tyvärr så prioriterar han aldrig sig själv vilket jag tycker han är värd. Så nu skulle jag vilja att det blev han som blev bortskämd en stund ☺
Ha en härlig höst!
Mvh
Malin Svensk Björck

#12 - - Jennya Johansson:

Jag gillar och har delat på FB vilket jag kommenterat
Tiden går fort och jag går redan i julklappstankar. Detta kitt skulle jag ge till min son Adam som dessutom fyller år i december. Även män vill ha lyx i sin vardag och Adam är en hårt arbetande småbarnsförälder som förtjänar det bästa! Glada hösthälsningar Jennya

#13 - - Jennya Johansson:

Jag är med, gillar och delat på FB och även kommenterat att jag gjort det.
Tiden går fort och jag har redan nu börjat funder över julklappar. Detta kitt skulle jag ge min son Adam som även fyller år i december. Dessa produkter är bra och kommer både till användning och glädje. Även män uppskattar lyx i vardagen och Adam är en hårt arbetande småbarnsfar som förtjänar det bästa! Glada hösthälsningar Jennya

#14 - - Katja Aittaniemi:

Härligt kit som jag absolut vill ge min son Marcus som fyller 29 år den 9 december :) Han är mycket mån om sin hy med har knappt råd att köpa någonting då han är arbetslös kock så hoppas innerligt :) Delat tävlingen på min Fb så jag kanske får turen :)
Kram
Katja Aittaniemi

#15 - - Anette Carlsson:

Jag gillar och delar på facebook- Anette Carlsson.
Skulle bli en present till en man som jag dejtar, vilken överraskning det skulle bli.

#16 - - Anna-Märta Stålnäve:

Jag vill ge kitet till min sambo som sedan vi flyttade ihop har gått från att på sin höjd tvätta anisktet med duschtvål till att inse det fina med hudvård (jag kanske påverkade honom liiite) och att det faktiskt fungerar och gör skillnad för huden. Har delat på FB som Anna-Märta Stålnäve.

#17 - - Bibbe Lotten Björnström:

Vilken underbar vinst du lagt ut. Gillar och delar och hoppas jag har turen att vinna den till min pappa, Farsdag nalkas snart och jag vet att han skulle uppskatta Nivea Men produkterna mycket. Gillar & delat vidare på min sida.

#18 - - Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och skulle faktiskt vilja vinna paketet till killen som jag dejtar/träffar. Han har haft otroligt mycket otur på sistone och allt började med att hans ena lunga kollapsa helt utan förvarning, det blev en blödning ovanpå det och han förlorade en massa blod och fick operas. Nu har han kommit hem och är sjukskriven i minst tre månader, vilket påverkade hans studier och hans lastbilskörkort som han nästan var klar med. Skulle därför vilja vinna detta paket till honom och muntra upp honom lite och visa att jag finns där för honom.

Gillat och delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

#19 - - Hugo Björnström:

Gillar och delar på facebook och är mer än gärna med i denna utlottning av Nivea produkter för män. Allt för sällan finns det vinster för män. Om jag har tur och vinner så kommer jag att använda det med detsamma inget sparande till farsdag eller jul här inte. Samma dag jag får paketet skall det öppnas och doftas och provas. Kommer att använda produkter på morgonen och dofta gott och vara fräsch på jobbet hela dagen. Tabac har gjort sitt nu ;)

#20 - - Christina Frisberg:

Detta finfina paket med en lenare fräschör för männen i vårt liv, skulle jag gärna vilja överraska min fina/goa/duktiga son med, han är ensamstående pappa till lilla vildingen Elliot 6 år och sedan driver han en egen firma och arbetar som attan, han har fint hemma och lagar supergod mat och är den bästa pappan man kan tänka sig, men så mycket tid för sig själv får han ju dessvärre inte, och jag som mer än gärna har mitt älskade barnbarn här hos mig men jag bor ju 15 mil från dem, ja han skulle nog behöva ett härligt uppfräschningskit från Nivea, :)
delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
Kramar till alla som vill/törs/behöver.

#21 - - Stina Polvi:

Detta skulle the love of My life få :D Han är stark och snygg, stöttar och puttar mig framåt när det behövs...Står ut med mina kramar och all kärlek jag väller över honom, pappan till våra sex barn <3
Hejdar mig vid behov, masserar min rygg och delar mitt allt, finns för mig helt och fullt som jag för honom :) Han är värd allt och lite till :) Delar på FB och tävlar, hoppas hoppas !
Ha en fortsatt fin vecka ❤️

#22 - - Annika Andersson:

Gillar och delar på facebook.

Och jag skulle ge det till min man för att han är bäst i världen och står ut med mig. Och så gillar jag när han doftar gott också. <3

#23 - - Annika Andersson:

Gillar och delar på facebook.

Och jag skulle ge det till min man för att han är bäst i världen och står ut med mig. Och så gillar jag när han doftar gott också. <3

#24 - - Camilla Sandmark:

Jag skulle ge min pappa detta härliga kit. Han ställer upp i alla väder och hjälper till med allt möjligt när det behövs. Han unnar sig sällan något extra så det här skulle bli en uppskattad överraskning!

#25 - - Irene Eliasson:

Vill så gärna bjuda min man på en överraskning som heter duga, nu när han blivit pensionär och är hemma och passar upp på sin fruga! Mat på bordet får jag varje dag, och även i städningen han tar tag! Vad vore då bättre att kunna ge honom tillbaka, än dessa produkter så han kan smörja både kind och haka! Så håller nu mina tummar att ni min motivering fastnar för, så att jag ett grattispling i mailkorgen snart hör!!

#26 - - Irene Eliasson:

Glömde skriva att jag gillat och delat på FB som irene eliasson

#27 - - Paola:

Jag har gillat & delat på fb som Paola Allegrini.

Min 17-årige son skulle få serien. Han har börjat intressera sig för hudprodukter, och Nivea är en favorit. Extra bra att det är Sensitive :)

#28 - - hengameh:

Jag skulle ge denna till min lillebror som fyllde för ett tag sen 25år och som bor flera flera mil ifrån mig som jag ej har träffat på snart 4år. Vill ge han detta så han vet att stora syster saknar o tänker på han även om vi e långt ifrån varandra

#29 - - Åsa:

Har jag turen att vinna skulle min käre bror på det fina kitet.
Jag har gillat & delat, Olsson Åsa

#30 - - Johan Svensson:

Jag har tappat räkningen på hur många olika produkter och märken jag har provat genom åren. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket tid och pengar det har kostat mig. Till ingen nytta! Jag drömmer som så många andra om den perfekta hyn och vägrar ge upp hoppet om att jag en dag ska få bukt med problemen. Jag har en stark tro till Nivea for men, anpassade för manlig hud, och hoppas att just jag får möjligheten att skämma bort mig själv med dessa produkter. Då skulle jag vara ett steg närmare min drömhy...

Har gillat, delat och hoppas på tur!

#31 - - Marino K:

Jag skulle självklart ge det till min underbara och bästa Pappa i världen. Pappa gör så mycket för familjen och mig, han finns där när jag behöver honom. I mina glada och mindre glada dagar är han där. När jag är deppig får han mig på bra humör. Han stödjer hela familjen och överraskar familjen, var och en, alltid med en speciell och fin överraskning, speciellt på födelsedagarna och högtiderna. Jag vill därför den här gången innan pappa tänker överraska mig, överraska honom först, speciellt när pappas födelsedag närmar sig.

#32 - - Marino :

Jag skulle självklart ge det till min underbara och bästa Pappa i världen. Pappa gör så mycket för familjen och mig, han finns där när jag behöver honom. I mina glada och mindre glada dagar är han där. När jag är deppig får han mig på bra humör. Han stödjer hela familjen och överraskar familjen, var och en, alltid med en speciell och fin överraskning, speciellt på födelsedagarna och högtiderna. Jag vill därför den här gången innan pappa tänker överraska mig, överraska honom först, speciellt när pappas födelsedag närmar sig.

#33 - - Anette Carlsson:

Jag skulle vilja ge denna present till en manlig vän som varit ett stort stöd för mig mentalt och praktiskt under detta året som har varit mycket tufft.

#34 - - Anne-Louise Andersson:

Givetvis men man! gillar o delar

#35 - - Niklas:

Produkterna vill jag gärna ha för eget bruk,
så att det på mitt anlete blir rätt stuk,
för frugan hävdar jag saknar stil och klass,
och då kommer ju detta paket väl till pass,
så att jag tjatet en gång för alla blir kvitt,
ty efter att ha använt allting i detta kit,
lär det inte finnas kvar några krumbukter,
och därför önskar jag alla Niveas produkter,
så kanske bättre hälften plötsligt blir snäll,
efter att jag förvandlats till fotomodell!

Har gillat & delat på FB!

#36 - - Josefine Olsson :

Min make är nybliven pappa och tänkte ge det till honom som en liten uppmuntran nu när han fått sova dåligt och flitigt tagit hand om mig, min son och min dotter, så jag fått vila ut ordentligt:-)

#37 - - Pia Persson:

Om jag vann , skulle jag ge det till min käre man. Det är han värd , lite lyx och flärd . Han är duktig :) på att skämma bort mig , men dålig på att unna sig själv det det där lilla extra . Så , nu hoppas jag på att ha motiverat rätt , så han kan bli lite bortskämd på detta sätt . Gillar sedan länge och gillat & Delat på FB

#38 - - Amina Al Atresh:

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter till min underbara man som är så hjälpsam nu när vi precis fått vår första son. Han förtjänar verkligen detta! :)
*Gillat - delat - hoppas!*
Kram Amina!

#39 - - Jens:

Till mig själv för att ge min hy lite återhämning och lyx, vilket den kan behöva då jag tränar simning och utsätter den för mycket klorhaltigt uttorkande bassängvatten nästan varje dag.

G&D https://www.facebook.com/mikael.andersson.16940599

#40 - - Ylva Haglund:

Jag vill gärna vinna detta till min man! Han har en benägenhet att använda mina produkter, så jag tror ibland att jag har en kvinna bredvid mig i sängen. Så manliga produkter vore toppen fint att vinna ;-)

#41 - - Tine:

Den ska min sambo få, han är så dålig på att använda sådana produkter så han kan behöver få lite smörj! ;)

#42 - - Carina Gerdin:

Klart jag är med & hoppas på att jag får ge min goa pappa detta kit på Fars Dag <3
Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

#43 - - Maddie Bodén:

Jag vill gärna detta till min man vinna
Han gör mig varje dag till en lycklig kvinna <3

#44 - - Annelie Gniztra:

Hmm svårt och välja mellan ge min man eller bror sakerna så dom får dela på det om ja vinner :-)

#45 - - Lydia:

Om jag hade turen att vinna skulle jag ge min man detta, för att han ser trött och sliten ut. Han har varit sjukskriven i 4 år. Och har tar hand om barnen och hemmet medans jag jobbar, så att jag inte ska bli för trött, han tänker mer på mig än på sig själv.

#46 - - Annika Nilsson:

Jag har gillat och delat bilden/tävlingen på FB!
Vem som skulle få detta fina kit? Självklart den snygge, mystiske grannen som jag gärna vill lära känna lite mer ;)

#47 - - Elga Holm:

Till min käre make! För att han är sist på att unna sig något själv.

#48 - - Sofie Altuntas:

1.
Jag vill presentera min underbara man Atila,
en man som gör att mitt hjärta ej kan vara stilla,
en kärlek sá djup, fantastisk och villkorslös,
har han státt ut med mig hans älskade “vikingatös”
vi har varit tillsammans i mánga ár,
så kärleken flödar som du kanske förstár,
vill nu honom med presenter skämma bort,
speciellt med ett Nivea-kit av bästa sort,
sá nu hållar jag tummar och tår,
att jag min karl skämma bort får


2. Gillar o delar på (Sofie Altuntas)
https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/705537309523161

Hoppas

#49 - - Angelique Skröder:

Jag skulle vilja vinna detta till min pojkvän som meckar med bilar och verkligen behöver unga sig själv detta efter en meckar dag! :-)
Delat och gillat!

#50 - - Matilda :

Hej! Är gärna med :)

Min pappa som fyller år nu i slutet av oktober skulle få kitet :) Han skulle aldrig någonsin unna sig något sådant här, men jag vet att han uppskattar "luktegott" och att pyssla om sig lite extra.

Gillar som Matilda Pettersson.

Kram Matilda

#51 - - Gerdan:

Jag vill gärna vara med. Gillat och delat offentligt (https://www.facebook.com/ironnlid)
Kul att du tänker även på killar
det är nåt jag faktiskt gillar
även dom kan ha hudbesvär
trist när man vill va honom när
här får våra älsklingar oxå chansen
slippa hänga med huvet och sloka med svansen!

#52 - - Jana Skröder:

Detta skulle min bror gilla, han är skallig och har ingen frilla. Alla tjejer i familjen skulle detta gilla att han luktar gott och få en hud som chinchilla!

#53 - - annica sundström:

Sonen har superkänslig hud och får en reaktion på de mesta produkter som han provar men nivea sensitive är ett undantag, den funkar bra.

#54 - - Elin R:

Åh vilken rolig tävling! Jag skulle skämma bort min underbara pappa, då vi bor 30 mil ifrån varandra hade det varit fantastiskt kul att överraska honom med detta!

#55 - - Anna Malin R:

"Jag har haft tur, min dröm den blev sann,
jag har 2 vackra barn -världens bästa man
Med honom blir även vardagens gråaste måsten och bestyr,
till glädejfulla och roliga små familjeäventyr
Han väljer alltid att se det mesta positivt i livet
och jag älskar honom innerligt -det är givet!
Förtjänar inte en man som denna att firas lite extra i bland, så säg?
Som med härligt Niveapaket, från deliciously och mig?

#56 - - Marie L olsson:

Att ge julklapp till en kille som man just börjat dejta är supersvårt!
Men såg denna tävling o visstse direkt att detta skulle bli en perfekt julklapp till killen jag dejtar :)

#57 - - julianna fredriksson:

Hej!
Är gärna med i denna underbara tävling.

Min sambo skulle få det underbara kitet från Nivea. Han jobbar natt och sliter för två, han prioriterar mig och min dotter i första hand och unnar sig själv aldrig nåt. Därför vill jag överraska honom med denna underbara vinst, för det är nåt som han verkligen behöver.

Delar tävlingen på Facebook.

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com