Vem blir blötast?

 
 
 
 Efter morgonens frukost körde vi ut på Djurgården. Vädret hade då blivit helt perfekt. Vi hade ju sån tur med vädret. Annika trodde att hon skulle springa tjejmilen (något som hon helt och hållet kom på själv, haha - vi hängde bara på). Men sen kom vi tillslut till trampbåtarna. Tror att hon var lite lättad där.
 
På med flytvästar och sen åkte vi ut, tre båtar. Helt galet kul faktiskt. Varför gör man inte det här oftare? Väl ute på vattnet så tog vi fram lite alkoholfri öl och sen det godaste picknick vinet, 99 rosas. För er som följer mig på instagram, så vet ni att det är ett vin som jag gärna tar med/dricker. Så sjukt smidigt med skruvkork och tetrapack.
 
Så där låg vi och guppa, snacka skit, skålade. På det så skulle vi ha en tävling. Jag och Sofie var grymma på att trampa, så grymma så att båten trampa in vatten. Hahah. Hade blötaste arslet i stan iaf. Tur att det inte var svinkallt i vattnet iaf =)
 
En timme gick alldeless för snabbt. Hade nog kunnat sitta på den där båten i någon timme till.. Men nu skulle vi ju vidare till nästa stopp =)
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: 99 Rosas Sauvignon Blanc Chardonnay, 99 rosas, blanc, blanc chardonnay, blogg, bloggare, chardonnay, djurgården, enjoy wine, enjoywine, möhipppa, sauvignon, trampbåtar