Lunch på printz...

Efter att ha trampat en stund på djurgården och parkerat våra bilar i enskedegård, så tog vi en genväg till globen, ja som var en ordentlig omväg. Men tillslut kom vi ju fram. OBS! Lita inte på en GPS i det området, haha! Så kom vi tillslut fram till Printz i Tolv sthlm. Vi välkomnades av Maria. Vilken underbar människa, vilken service. Praktexempel på en människa som arbetar inom rätt yrke.
 
Vi serverades dryck och olika delikatesser. Det var bla salami, lufttorkad skinka, oliver, ostar. Det var så himlans gott. På det så kom det in korvar, tre olika sorter. Korvarna är ju gjorda hos Printz. Så man vet att dem valt bra råvaror för att göra dessa, sånt gillas! Såserna är hemmagjorda och ja allt görs på plats. Det känns i maten kan ja ju säga. Min man tex, han älskar Printz. Så han var avis över att jag var där och åt :P
 
En av dem bästa sakerna med Printz tycker jag med, förutom att dem gör all mat på plats. Är att dem har vin och öl i mängder. Beroende på vad du äter, så kan man matcha tex ölen (som vi gjorde) med korvarna. Grymt. Det är en upplevelse det med i sig, borde provas!

Efter maten så rullade vi verkligen därifrån. Verkligen. Alla var så sjukt nöjda och glada. Vi hade så himlans roligt där, åt gott, bra service. Nej det var en grym upplevelse för oss alla..
 
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: 12 stockholm, aktiviteter, blogg, bloggare, deliciously, deliciously.se, delikatesser, globen, gott, korv, kul, lunch, möhippa, printz, printz mathall, tolv stockholm