Infusion nr 4

Ja inte är jag pigg! Imorse orkade jag inte göra det jag hade tänkt, utan fick gå och lägga mig och sova. Idag var det nämligen dags för medicin igen. Hade jag inte sovit, så hade jag inte orkat med att åka in. Väl inne på sös så fick jag medicinen. Vart så sjukt trött igen, så jag somnade igen. Inte är jag pigg nu heller. Suck,. Bara en sån dag antar jag.
 
Nu är jag hemma, men ska åka snart igen. Är nämligen föräldrarmöte i 1½ tim i skolan. Herreud. Hade helst krypit ner i sängen och sovit en stund till..
#1 - - Eva:

Hur tycker du att den här medicinen hjälper dig då? Mår du bättre.

Hoppas du orkade med hela föräldramötet och att du får en bättre dag imorgon.

Svar: ja har gått upp 10 kg å ja går ju inte på toa varje dag. så det är väl framsteg även om ja känner mig sjukt obekväm i kroppen. men ja väntar fortfarande på energin. det hade ju varit trevligt!
Nina

#2 - - Jasmin Desmi:

Krya på dig!

Svar: tack!
Nina

#3 - - Eva:

Skönt att magen känns bättre men förstår att du känner dig obekväm i kroppen. Det är ju inte kul att gå upp i vikt oga mediciner.

Hoppas energin kommer tillbaka snart den med men du har ju mycket runt dig nu med. Sköt om dig, Kram!

Svar: nej det är ingen höjdare med alla medicin och så. men inte så mkt å göra än å köpa läget. men fyy så trött jag är. Är liksom helt onormalt. Helt väck. Det kan ja klara mig utan.
Nina