Välkommen på en Treat!!

Avslutade onsdagskvällen på Corinne & Friends nere vid östermalm, Sturegallerian. Klev in i en salong med högt tempo och med mycket kunder. Så fick vi gå ner till den lugnare delen. Där vändades bubbel och tilltugg, Trevligt mingel med anställda samt diverse bloggare. Undervåningen kallades "treat" och var ett ställe för lugn och ro, för kropp och själ. Liten motsats till den övre delen som kallas "art".
 
Där nere så kunde man göra olika behandlingar så som ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, ögonfransförlängning och även quick-fix. Min favorit var såklart Quick-fix. Det går ut på att du bokar en tid, så kommer du in och under 25-30 min får du en quick - fix. Du kanske kommer direkt från jobbet och ska till en fest. Ja då är det här du stannar till och så hjälper dem dig. Underbart!
 
På plats fanns även Demanord. Dem berättade om deras ekologiska produkter. Hon sa även, om du kommer till kassan och dem direkt tar upp "anti age", så spring därifrån. Att åldras är ett privilegium, vi måste bara ta hand om vår hud, inte stoppa åldrandet - det är ju naturligt. Tyckte det var underbart sagt! Så sant.
 
Ett stort tack till Mia Jorpes och Corinne and Friends för den här kvällen ♥