Högt tempo...

Jag slocknade fortare än kvickt igår. Var helt mör i kroppen, vilket faktiskt var på ett mer positivt sätt. Det här med att bada bubbel borde jag faktiskt göra lite oftare. Det varma vattnet gjorde under för kroppen. Visst så värker den än, men det var skönt för stunden igår. Avslappnande.
 
Idag har det däremot varit ett tempo som har varit helt galet. Det var tvättstuga i fyra timmar, sen lunch ute med familjen, sen jaga presenter i sista minuten. Så hem, slå in och så iväg på kalas. Man hinner ju bara komma hem, så är det pyssel för barnen, tvätten skulle plockas in, disken skulle in i disken, mat, läggning etc.

På det så har jag suttit med bilder, så jag är helt slut nu. Nu väntas sängen på mig. Som jag längtar. I morgon har jag en del att stå i då också. Jag hoppas bara att jag hinner med en vila något under dagen, för vad skulle jag göra utan mina powernaps??!!
#1 - - Sandra - 3 barns mamma <3:

Du lever då i farten ;)

Dagar då man har mycket men ändå får tid för mys med familjen är de bästa. Man känner att man finns och att man lever i nätet <3
Hoppas att denna dag blir kanon!!!

Svar: Ja fyy, så trött! Ska bli skönt med måndag, så att jag kan vila upp mig. Även om jag saknar familjen till tusen ändå..
Nina