Elins kalaskasse..

I söndags vart jag bjuden på Elins Kalaskasse. Med mig tog jag svärmor som var på besök i Sthlm. Det var mycket folk på plats och vi försökte mingla runt i mörkret. Freja såg genast tårta och fick en prinsesstårta serverad över bardisken tillsammans med saft. Hon älskar ju tårta.
 
Vi bjöds på mingel, tävlingar, aktiviteter för barnen så som ansiktsmålning och åka elbilar. Galaxa var på plats med och delade ut såpbubblor vid entrén. Senare så vart det även en modevisning, som vi tyvärr missa. Freja vart så mkt sämre i sin astma under tiden som vi var där inne. Säkert pga värmen. Så vi gick ganska så snabbt. Även svärmor var smått chockad som inte är van vid event i storstan. haha.

Vi hann däremot kika på borden där det var uppdukat och Freja kikade lite extra på prinsesskalaset. Vet att Theo skulle uppskatta Pirat temat och sen fyller han ju år redan om en månad.

Om vi tex ska ta ett piratkit, så ingår då detta: Duk, Tallrik, Sked, Servett, Mugg, Sugrör, Girlang, Banderoll, Tårta, Saft, Korv m bröd, Ketchup, Fikabröd, Godispåse inkl leksak. Ballonger, Tårtljus, Pirathattar till alla barnen, Hemlig present till födelsedagsbarnet..
 
Kanske tål att tänkas på. Vi har inte bestämt oss ännu vad vi ska hitta på.
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: elins kalaskasse, event, mgroup, petre event