Picard..

I förra veckan så vart jag bjuden på en kväll hos Picard. Om ni inte känner till Picard sedan tidigare, så säljer dem nedfrysta varor med hög kvalité till bra priser. Dem kallar sig själv specialister på att frysa ned och tina upp mat så att smak och konsistens bibehålls. 

Vi bjöds på ett urgod äppleglögg från Sövde musteri. Jag smakade på julgranbriocher, jag gillar brioche! Det bjöds även på minibruschettas med smak av lax, chorizo, ricotta, camembert, Sabayon med havskräftor, Aptitretare med lax och en med ost. Tyvärr var jag ju tvungen att gå tidigare pga mamagalan som gick samma kväll, men jag vet att gästerna som var kvar fick bland annat smaka på bakverk med mascarponekräm.
 
Vad jag tyckte om produkterna? Älskar det snabba i hela upplägget, smidigheten. Perfekt som upplägg för en fest. Dem har även middagsrätter. Smaken? Ja briochen smakade gott, absolut. Resten kunde jag inte smaka på pga min allergi. Även om det var en del utan fisk och skaldjur, så var dem tillsammans med fisken, så det gick tyvärr inte. Eftersom jag vet att Picard har över 900 varor, så vet jag att dem har varor som fungerar för mig. Ser fram emot att prova lite rätter =)