Halloween på Parken zoo...

I fredags så åkte vi till Eskilstuna zoo. Hela familjen inkl mamma. Jag frågade om hon ville med, så hon chansade och hängde på. Det gick super. En massa fick vi se! Det är stor skillnad att vara i en djurpark på hösten än på sommaren. Massa aktiva djur. Det var inte super mkt folk heller, vilket var så himlans skönt. Gå runt där i lugn och ro.
 
Vi hade sån tur, så först fick vi höra lite om alpackas och sen fick vi träffa lilla Illern med. Ungarna fick klappa den och hälsa. Ungarna var ju så super glada. Tåget var gratis under dagen, så vi passade på att åka en rundtur med dracula =) Vi åt på vårat vanliga ställe. Freja serverades pannkaka, jag, mamma och Theo åt hamburgare och mannen tacos. Fick även en cola med mitt namn på, första ja sett =)
 
Leoparderna kom på nära håll. Hälsa på oss vid rutan faktiskt. Pantern gick omkring, den som annars brukar ligga och lapa sol. Aporna hann vi med, herr nilsson =) Sen gick vi såklart spökstigen. Theo älskade den, Freja var lite tveksam. Mest för att det stog ju konstiga figurer här och var. Men hon gick själv och tittade en massa. Häxan vågade sig ingen komma och hälsa på. Hah.
 
Precis innan vi skulle hem lät vi ungarna leka av sig lite i lekparken. Åka en massa kana och springa hela vägen till bilen. Perfekt. Dem var nöjda och glada då vi åkte hem. Kanon dag. Hade sån tur med väder och vind. Blir fler trippar till  zoo på höstovet..