Fångade glädjen...

Jag hämtade Theo lite tidigare än vanligt och hela klassen var typ med honom och dem var så super glada för Theo som fyllde år. Man märker att i år är det extra spännande att fylla år, extra stort. I julklapp hade Theo önskat sig skylander (nån spec sort som ja aldrig säger rätt på). Varför vänta till jul? =) Paketet kom i tid, så han öppnade det här hemma. Tror att jag lyckades med att fånga glädjen i bilden. hah. Lillasyrran hade ju även köpt en gubbe till honom, den han önskade sig. Så ja han va ju kanon glad. Till kvällen hade han önskat sig pannkakstårta. Så det vart en skum sådan. haha. Men han älskade den, tur var väl det - för det gjorde inte föräldrarna ;)
#1 - - Eva:

Vilke glädje att få Skylander trap team =)

Vi vet inte om Oskar ska få till julklapp eller om vi ska satsa på minecraft istället.

Svar: Jaa den är det. hur visste du det? ja säger swap team eller trap forze. ja vågar inte säga namnet längre. hahha ;)
Nina

#2 - - Eva:

Oskar har skylanders giant och swap force så det spelas en hel del här hemma. Nu beställde jag trp team på black friday fick det för 270 kr så det var ju ett klipp :)


Svar: ja det va ett riktigt bra klipp! vi hade ju redan k öpt innan men ångrade att ja inte köpte infinity när det ändå var halva priset på det ..
Nina