Trädgården som sköter sig själv...

Igår vart jag bjuden ut till Ulriksdahls slottsträdgård. Vädret var ju inte direkt super härligt, men det sprack iaf upp lite då och då. Välklädd var jag med ;) Vi fick super god äppelmust med jätte goda kanapéer. Bo Rappne började med att presentera den enkla trädgården som sköter sig själv. Han menar på att det är väldigt miljövändigt, för om man har en fin trädgård som man älskar. Så vill man ju gärna stanna i den och njuta av den. Dvs man reser inte lika mkt. Väldigt sant. Malou Von Sivers var även hon på plats och ställde frågor.
 
Själv önskar jag att jag hade den här härliga gården utanför, för oss själva. haha. Vet att jag då skulle släppa lös en sån här robotgräsklippare. Jag som har en robotdammsugare här hemma och bara älskar enkelheten med den, så älskar jag gräsklipparen lika mkt. Gud så bekvämt att ha den tex klippandes varje natt. Den är så tyst, så den stör inte grannarna eller en själv. Rappne menade däremot att den stör väldigt mkt om man har gäster hemma för att grilla, då gästerna är mer intresserade av roboten. haha. Sjuk kul =)
 
Men smidigt å ha en som sköter allt åt en, så att gräset är perfekt. Även bevattningen är automatisk. Dem använder sig av en droppslang som heter Gardena. Man ställer in efter trädgårdens enskilda behov. Just denna trädgård har växter som är lättskötta och som inte kräver mkt underhållning.

Träffade några bloggare som Johanna, Annelie och Jessica. Vart en snabb lunch efteråt med, innan vi slängde in oss i en taxi =)
 
Har ni vägarna förbi Ulriksdahls slottsträdgård, så åk och kika. Fantastiskt fint med alla detaljer.
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: bo rappne, bosse rappne, enkla trädgården, gardena, gardena aquacontour automatic, husqvarna, husqvarna automower, malou von sivers, rappne, robotgräsklippare, skiffer, trädgården, utekök
#1 - - Jessica Sundberg:

Kul att ses! KRAM!