Maria Åkerberg ♥

Efter att ha börjat med cellgifter och kortison etc så har hela huden kollapsat. Jag har varit torr så innåt norden, speciellt i ansiktet. Under mina ögon har jag som svarta ringar, som en insjunken grop. Jätte torr. Är ju svårt att smörja in sig i just ansiktet. Jag får super lätt finnar och blir super fet i huden. Även fast jag är torr innan.
 
Jag fick träffa Ivan som arbetar för Maria Åkerberg och vart presenterad för Royal Body Oil. Den kan man ha vart som helst på kroppen. Jag vart ju såklart skeptisk, eftersom av dem produkterna som jag har använt - så har det blivit tvärtom effekt på mitt ansikte. Hur kan oljan inte göra mig jätte fet och ge mig finnar?! Jag hade fel. Och aldrig har jag varit så glad om att ha fel heller.
 
Denna produkt är organisk och innehåller 100% naturliga ingredienser. Fullproppad med E vitamin, vegetabiliska oljor och eteriska oljor. Jag använder den varje dag i ansiktet nu för tiden. Jag har kvar mina trötta svarta gropar, men hyn, ja den är det inget fel på. Jag känner mig så mjuk och len. Jag har smörjt mig med så mkt dem senaste fem månaderna. Men det här, underbara oljan, ja den är den enda som har fungerat. Kommer inte att prova något annat nu. Det här märket är såå bra!!